Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξένοι ποδοσφαιριστές – Άλλη άποψη

Αναλογιζόμενος την πορεία του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι ζήσαμε ονειρικές στιγμές.  Στιγμές που κατά την δική μου άποψη ξεκίνησαν αρχές της δεκαετίας του 2000 με πρόεδρο της εταιρείας  ΑΠΟΕΛ τον Πρόδρομο Πετρίδη.  Είναι από τότε που ξεκίνησαν στο ΑΠΟΕΛ να κτίζονται γερές βάσεις και η ομάδα να σταθεροποιείται  στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η διοικητική σταθερότητα, οι προπονητές και οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές αποτελούν τους πιο σημαντικούς λόγους των τελευταίων ευρωπαϊκών επιτυχιών του ΑΠΟΕΛ και που έκαναν τους πάντες να παραμιλούν.

Ο πιο σημαντικός λόγος όμως, κατά τη γνώμη μου είναι η έλευση των ποιοτικών ξένων ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας παράλληλα με τη μείωση των Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Διαφωνώ με όσους γράφουν και κατακρίνουν για τη μηδαμινή παρουσία Κύπριων ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας.  Η ομαδάρα  μας, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, μας έδωσε τις πιο μεγάλες και ονειρικές επιτυχίες με ρόστερ που η μεγάλη του πλειοψηφία αποτελείτο από ξένους παιχταράδες. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε και να παραδεχτούμε την αλήθεια, οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που είδαμε μέχρι σήμερα δεν μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στο έργο, αλλά μπορούν να συμμετέχουν στο έργο.

Μετά την τελευταία τεραστία επιτυχία του ΑΠΟΕΛ πολλοί, σχετικοί και άσχετοι γράφουν και παρουσιάζουν τις απόψεις τους, οι οποίες κατά την γνώμη μου απέχουν από την σημερινή πραγματικότητα.  Μέχρι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δημόσια ζητούσε να γίνει αναφορά στους παλαίμαχους για το ότι έχουν συμβάλει στην τελευταία μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ.  Πάλι καλά που δεν ζήτησαν και οι παλαίμαχοι της χομόνοιας μερίδιο επιτυχίας…

Ας δούμε αυτό που λέγεται ΑΠΟΕΛ και είναι άλλοι αυτοί που θα ασχοληθούν με τα ενδότερα της ομάδας μας. Εμείς θα απολαμβάνουμε τις επιτυχίες της ομάδας μας όποιοι και να είναι οι πρωταγωνιστές.

Η ιστορία γράφει ΑΠΟΕΛ.

Ρεαλιστής

Like
Share
Tweet