Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ξεκινούν οι Ευρωπαϊκές Υποχρεώσεις

Στις 19 Ιουλίου ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις  της ομάδας μας. Στο Γ.Σ.Π. η ομάδα μας καλείτε να αντιμετώπισει μια από της  Σένικα ή ΜΤΚ Βουδαπέστης για να ξεκινήσει το φετινό Ευρωπαϊκό όνειρο που δεν είναι άλλο από την είσοδο μας στους ομίλους του Europa League.

Η κλήρωση όπως πάντα δεν ήταν με το μέρος μας, αφού υπήρχαν σαφώς υποδιέστερες ομάδες από τις συγκεκριμένες. Η ομάδα μας όμως είναι πολύ καλύτερη και πιο έμπειρη ποιοτικά και αν παίξουμε με το γνωστό μας ευρωπαϊκό στυλ, τότε θα περάσουμε εύκολα στον επόμενο γύρο.

Ακτινογραφία των Ομάδων

Η Σένικα είναι τσέχικη ομάδα και ιδρύθηκε το 1921 και εδρεύει στην ομώνυμη πόλη της Σλοβακίας. Εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο, τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 57 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη γνωστή μας Σλόβαν. Το γήπεδο της είναι το FK Senica χωρητικότητας 4,500 θεατών. Το ρόστερ της αποτελείται ως επί το πλείστον από γηγενείς ποδοσφαιριστές και προπονητής είναι ο Ζντένεκ Πσότκα.

Η ΜΤΚ Βουδαπέστης είναι ουγγρική ποδοσφαιρική ομάδα, που εδρεύει στη Βουδαπέστη. Ιδρύθηκε το 1888 και είναι από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ουγγαρία μιας και έχει κατακτήσει 23 φορές το πρωτάθλημα στη χώρα της και είναι επίσης 12 φορές κυπελλούχοι. Το 1964 πήγε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης αλλά ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έδρα της είναι το γήπεδο Ναντόρ Χιντεγκούτι, χωρητικότητας 12.700 θέσεων.

Στην περσινή σεζόν υποβιβάστηκε στη Β΄ Κατηγορία αλλά κέρδισε την έξοδο της στην Ευρώπη, αφού συμμετείχε στον τελικό Κυπέλλου με την Ντέμπρετσεν, η οποία κατέκτησε το νταμπλ.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟΕΛΛΑΡΑ.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

 

 

Like
Share
Tweet