Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Τι είναι το ΑΠΟΕΛ που βλέπω τις τελευταίες αγωνιστικές αν εξαιρέσουμε 3-4 καλά ημίχρονα απο την αρχή του φετινού πρωταθλήματος; Είμαστε σοβαροί; Που είναι το πάθος σας για κατάκτηση του πρωταθλήματος; Νομίσατε ότι επειδή πήγατε μιά φορά στους 8 έχετε φτάσει στο climax της καριέρας σας και τα παρατήσατε έτσι εύκολα; Δεν θέλετε το πρωτάθλημα και δεν παίζετε; Θέλετε να σας κάνουμε ΕΜΕΙΣ να παίξετε; Ξαναέγινε κάποια επίσκεψη κάποτε και μετά όλα μέλι-γάλα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να δεκτώ ακόμα ένα FAIL απο εσάς που τα ΤΣΑΚΡΑΤΕ να το γράψω Κυπριακά, και είναι απο τις δικές μας τις τσέπες που τα παίρνετε χοντρά κύριοι. Δεν δέχομαι να δίνω τόσα χρήματα για να πηγαίνω να βλέπω την ομάδα μου και να βλέπω παίκτες να σέρνονται μέσα στο γήπεδο. Κάποτε ένας σοφός ποδοσφαιριστής είπε ότι δυστυχώς ή ευτυχώς στις αποτυχίες του ποδοσφαίρου, ο οπαδός σχεδόν ΠΟΤΕ δεν φταίει τους παίκτες αλλά τον προπονητή και διάφορους άλλους παράγοντες π.χ προπονητή. ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΤΕ και εσείς το ποσοστό σας για τη κατάντια μας! Οφείλετε να διορθώστε την κατάσταση ΧΘΕΣ όχι σήμερα. Μην φταίμε πάντα ότι μας λείπει  ο επιθετικός! Τα λάθη ποιός τα κάνει; ΕΓΩ απο την κερκίδα ή ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ που δέν έχουμε; ΞΥΠΝΑΤΕ κύριοι και εφόσον εμείς σεβόμαστε το ψωμί που βγάζουμε και μέρος του δίνουμε στο ΑΠΟΕΛ τότε και εσείς αφου είστε ΑΠΟΕΛ να σέβεστε το δικό σας ψωμί!

Τί είναι η κατάντια που βλέπω για ΑΚΟΜΑ ένα χρόνο απο τον προπονητή και το scouting team για το θέμα μεταγγραφών; Δηλαδή μερικές φορές απλά απορώ μέχρι πότε θα συμβαίνει αυτό. Γίνεται οι άλλες οι ομάδες του πρωταθλήματος ΗΔΗ να έχουν τους νέους τους παίκτες στο γήπεδο ενώ εγώ σαν ΑΠΟΕΛ να μήν έχω καταλήξει στον ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ που χρειάζομαι; Η ομάδα θέλει απλά ένα επιθετικό. Δεν είναι σαν και θέλει 5 παίκτες. ΞΥΠΝΑΤΕ κύριοι γιατί αγώνα με αγώνα χάνουμε βαθμούς και αυτό οφείλετε ΚΑΙ σε εσας. Χρήματα υπάρχουν. Την κουφέτα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ χρήματα την πιπιλούν οι ΑΠΟΕΛίστες που δεν ξέρουν και απλά μιλούν. Εγώ που ξέρω ΑΠΑΙΤΩ κύριοι!

Τί συμβαίνει κύριοι της Διοίκησης; Είσαστε εκεί μόνο για την μόστρα; Είσαστε εκεί μόνο για την καρέκλα; Για όνομα του Θεού! Το ΑΠΟΕΛ μας, δέχετε πυρά απο κοπ, διαιτησία, παρασκήνιο και γενικά απο ανεγκέφαλα κούφια κεφάλια. Ακόμα και τα media ακούν άλλα και γράφουν άλλα, απλά για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των οπαδών τον τελευταίο καιρό. ΞΥΠΝΑΤΕ κύριοι ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ το ΑΠΟΕΛ και τις αξίες του αλλά και τους οπαδούς του! Δεν τα πάτε καλά με τους δικούς σας ανθρώπους, οπαδούς του ΑΠΟΕΛ όταν είστε αμέτοχοι αλλά τα πάτε καλά με τους άλλους όλους! Σας αρέσει αυτό; Δεν το βρίσκω λογικό αλλά όταν ο ΑΠΟΕΛιστας θα αντιδράσει ότι και να πάθετε είναι απο το δικό σας κεφάλι.

Όσο για το θέμα ΕΔΡΑΣ; Σκευτείτε λίγο εσείς οι ΑΠΟΕΛιστες που έρχεστε και ΔΕΝ φωνάζετε να στηρίξετε την ομάδα…. Κρίμα, απλά κρίμα.

Δεν απειλώ κανέναν κύριοι. Προειδοποιώ. Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ είναι εκείνος που έχει το δικαίωμα να μιλήσει, να απαιτήσει και να αντιδράσει γιατί είναι εκείνος που είναι το ΑΠΟΕΛ. Εσείς απο την καρέκλα θα φύγετε αύριο. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΧΙ. Εσύ σαν προπονητής θα φύγεις αύριο. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΧΙ. Εσύ σαν παίκτης θα φύγεις αύριο. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΧΙ!

Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ

και αν συνεχιστεί θα έχει άσχημο τέλος η κατάσταση.

Ήδη γράφτηκε σε πανό:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΤΕΛΟΣ!

Like
Share
Tweet