Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι πιστοί των διαρκείας!

6a67ad6578cede535e53c616c63ab015Απο την μέρα που ανακοινώθηκε η πώληση εισιτηρίων διαρκείας ο πιστός ΑΠΟΕΛίστας ακολούθησε την παράδοση ΚΑΙ φέτος όπως και άλλες χρονιές! Έχουμε ήδη φτάσει τις 4200 και κάτι εισιτήρια διαρκείας και ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές του Ιουλίου. Μπράβο στον κόσμο που παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει, είναι ΠΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ της ιδέας που λέγετε ΑΠΟΕΛ!

Πέρσι είχαμε γύρω στα 6500 διαρκείας αλλά οι συνθήκες τότε ήταν πιο “βολικές”. Φέτος η εταιρεία βοήθησε αρκετά πολλούς απο εμάς με τις αλλαγές που έκανε, μειώσεις και εκπτώσεις, παρόλο που θα ήταν καλό να αφήσει ακόμα λίγο χρονικό διάστημα για τις ανανεώσεις! Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό το ποσό που μπαίνει στα ταμεία της ομάδας με την αγορά του εισιτηρίου αυτού. Η αλληλοβοήθεια μεταξύ εταιρείας και οπαδών ήταν αναγκαία αφού οι περισσότεροι απο εμάς εδώ και καιρό δεν τα πάμε και πολύ καλά στα οικονομικά μας με τα τελευταία γεγονότα.

Η αγάπη του ΑΠΟΕΛίστα σίγουρα θα υπερυσχίσει και φέτος! Δεν αμφιβάλλω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε και το περσινό μας ρεκόρ! Αμφιβάλλετε; Σκεφτείτε το και θα καταλάβετε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

 

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

prices

Like
Share
Tweet