Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οι Partidarios είδαν

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ! Ένα ένα έστω και αργά τα έχουμε τα ζητούμενα μας. Τον επιθετικό πότε θα τον αποκτήσουμε; Πάντως πληροφορίες μας λένε οτι ο Τζιμπούρ θα έρθει στον Αρχάγγελο και οτι θα ανακοινωθεί την ερχόμενη βδομάδα……………………..

Είδαμε τον Τρίσκο να πηγαίνει να βρεί τον Ιβάν! Παλιοί γνώριμοι…

Είδαμε την Γερμανία να σηκώνει το Μουντιάλ… ποιός χωνεύει τους Γερμανούς εκτός απο τους ίδιους τους Γερμανούς;………… ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΡ….ΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ Ο-Λ-Α!

Eίδαμε την κλήρωση…πάλι μας χαμογέλασε η τύχη. Θεωρητικά θα πάμε στο Χελσίνκι, δεν είναι ο πιο φθηνός προορισμός αλλά σίγουρα η ομάδα δεν θα ταξιδέψει μόνη. Μπορούμε, ξέρουμε οτι μπορούμε, όμως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. ΠΟΤΕ ξανά τα ρεζιλίκια της Νέφσκι και της Μπάτε και της οποιασδήποτε άλλης Μπάτε. Θετικότατο οτι ο πρώτος αγώνας θα είναι εκτός. Γάντι η υπόθεση! Είναι στα μέτρα μας η κλήρωση. Ας πάρουμε στα μέτρα μας και τον αντίπαλο!

Είδαμε την Χελσίνκι να παίζει στο Μακάριο το 1986 κόντρα στην ομάδα μας με 12 000 ΑΠΟΕΛίστες! 1-0 νικήσαμε με το γκόλ του αείμνηστου Μούρς και στο εκτός παιχνίδι χάσαμε 3-2 όμως πήραμε την πρόκριση! ΞΑΝΑ ΚΑΝΕ ΤΟ Θ-Ρ-Υ-Λ-Ε! ΞΑΝΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

 

Like
Share
Tweet