Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΟΛΟΙ ασχολούντε με το ΑΠΟΕΛ!

apoel004Μετά το τέλος του ψεσινού αγώνα, μετά δηλαδή απο τον αποκλεισμό της ομάδας μας πολλοί αλλόθρησκοι, περισσότερο χοχοι, μας κοροίδεψαν. Σαν την ουέφα και εκείνοι έπαιξαν το παιχνιδάκι τους! Ήταν η νύχτα τους εκτός ερμαριού αφού είχαν την ευκαιρία να δούν τον ΘΡΥΛΟ να παίζει στην Ευρώπη. Βρήκαν ευκαιρία όμως να ασχοληθούν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μαζί μας. Δεν φαντάζεστε πόσο γουστάρω να ξοδεύουν τις άθλιες τους νύχτες γράφοντας για το ΑΠΟΕΛ! Ζούν για εμάς τελικα!

Δίνουμε νόημα στη ζωή τους!!! Δεν το λέμε εμείς! Μόνοι τους το λένε! Είναι η πραγματικότητα και ας τους πονεί όταν το ακούνε ή όταν το διαβάζουν. Μέχρι και πακέτο τσιγάρα Maribor σχεδιάσαν. Χοχάκια αν δεν είμασταν εμείς ΔΕΝ θα υπήρχατε εσείς. Να το χωνέψετε και να παρακαλείτε να ΜΗΝ σας ξαναβαφτίσει ο Σταθάκης και ο Μαντούκα και και και! Πολλοί τατάες!

Μπήκαμε ανενόχλητοι στο πέταλο σας ενώ εσείς τρέχατε. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ τέτοιο πράγμα σε ολόκληρο τον κόσμο; ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού! ΜΟΝΟ στο πέταλο σας!  Πόση φλωριά πλέον;

Τα συνθήματα ο ΑΠΟΕΛίστας δεν τα έχει για ΣΤΟΛΙΔΙ. Όσα λέμε τα εννοούμε. Το σύνθημα που λέει: ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ Μ… ΤΟ ΑΠΟΕΛ πάει σε όλους όσους ζηλεύουν και μιμούντε την ιστορικότερη και πιο ένδοξη ομάδα στο Ελληνικό νησί της Κύπρου!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε εσάς αλλόθρησκοι, όχι σε εμάς! Εμείς έχουμε κι άλλους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Εσείς; ΠΑΛΙ ΚΑΝΑΠΕ!

Like
Share
Tweet