Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ!

BOvokcqCIAEXPJt.jpg largeΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 13 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Αυτά είναι μερικά απο τα λόγια της πρόσφατης ανακοίνωσης απο τον ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ. ΌΛΟΙ πρέπει να δώσουμε το παρών μας για να καταλάβουν μερικοί ότι αυτό που έγινε πριν απο 2 χρόνια δεν θα ξεχαστεί ΠΟΤΕ. Μαζί θα φωνάξουμε για ακόμα μια φορά ΑΘΑΝΑΤΟΙ. Στηρίζουμε τους συγγενείς των θυμάτων και παλεύουμε για το δίκαιο. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! Οι Partidarios θα είναι εκεί και θα κάνουν το καθήκον τους. ΕΣΕΙΣ;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ:

Πέρασαν δύο χρόνια από το πρωινό εκείνης της καταραμένης Δευτέρας της 11ης Ιουλίου 2011, όπου χάθηκαν άδικα 13 ανθρώπινες ψυχές και δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οι στιγμές που έζησε ο τόπος μας ήταν και εφιαλτικές και δεν θα σβήσουν ποτέ από το μυαλό μας.

Πέρασαν δύο χρόνια και ο πραγματικός ένοχος που δεν είναι άλλος από τον πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, δεν έχει καμία κατηγορία εναντίων του. Η ηγεσία της Αστυνομίας και ο Γενικός Εισαγγελέας δεν έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον λαό, αφού το αποτέλεσμα της ερευνητικής επιτροπής έδειχνε τεράστιες και ασήκωτες ευθύνες στο Δημήτρη Χριστόφια. Το λαϊκό αίσθημα απαιτούσε και ΑΠΑΙΤΕΙ την παραδειγματική του τιμωρία.

Καλούμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Δικαιοσύνης να παρέμβουν και να βρούνε όλους τους νόμιμους τρόπους για να καταδικάσουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι απαίτηση του λαού και μόνο η καταδίκη Χριστόφια θα απαλύνει τον πόνο από τον άδικο χαμό των 13 παλληκαριών.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 13 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Πέμπτη 11 Ιουλίου – 8.00μμ αναχώρηση από το Φαν Κλαμπ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Πηγή: http://www.au-79.net/main/index.php?option=com_content&view=article&id=209&catid=1&Itemid=20

Like
Share
Tweet