Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΟΛΟΙ Π-Α-Ν-Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Ο-Ι!

rfp7Φτάνει η ώρα για ένα κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά! Αύριο στο ΓΣΠ στις 20:00 ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ! Ελπίζουμε να μην τελειώσει το όνειρο σύντομα! Ποντάρουμε στους παίκτες και στο προπονητικό τίμ να δώσει το καλύτερο τους εαυτό για ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Καλούντε ΟΛΟΙ να είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ! Δεν χωράνε τα λάθη ούτε και οι ανωριμότητες στο γήπεδο. Οι παίκτες πρέπει να παίξουν πειθαρχημένα και να έχουν το μυαλό τους πάντα τη νίκη! Πάθος ψυχή και όλα τα άλλα θα έρθουν!

Ο ΑΠΟΕΛίστας για ακόμα μια φορά θα είναι πιστός! Η διάθεση του κόσμου απο την πρώτη στιγμή που άρχισε η προπώληση των εισιτήριων του αγώνα ήταν εξαιρετική! Υπάρχει ο φόβος για κακό σκόρ δεν λέμε το αντίθετο. Ο ΑΠΟΕΛίστας είναι οπαδός που βλέπει την πραγματικότητα. Σίγουρα λέμε οτι αν δεν παίξουμε ποδόσφαιρο μεγάλη πιθανότητα είναι ο αποκλεισμός. Δεν χωράει τέτοια λέξη στο λεξιλόγιο του ΑΠΟΕΛίστα. ΟΧΙ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Πιστεύουμε στην ομάδα και ΘΕΛΟΥΜΕ νίκη και πρόκριση σπίτι μας! ΔΕΝ πρέπει να δεκτούμε γκόλ για να πάμε στο εκτός με μηδέν παθητικό! ΟΛΑ για ΟΛΑ και ΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ! ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΘΡΥΛΕ! Όπως το έχεις ξανακάνει…και να αρχίσουμε να ξαναζούμε το όνειρο!

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα είναι: Χιώτης, Πάρντο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Μπούντιμιρ, Γκόμες, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Σατσιάς, Μπενασούρ, Ηλία, Σωτηρίου, Μαντούκα, Γκονζάλβες, Ντα Σίλβα, Μοράις, Μπόρδα, Σέρτζιο και Αλωνεύτης

Φορέστε τα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ σας και ας πάμε αύριο να κάνουμε το γσπ καμίνι, όπως πρέπει, ΠΑΝΤΑ όμως σε κόσμια πλαίσια! ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ! Οι μαγκιές εκτός γηπέδου!

***

Ας κοπιάσει η Μάριμπορ στο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΓΣΠ!

ΦΩΝΗ ΠΑΘΟΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.. και εντός και εκτός γρασιδιού!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Like
Share
Tweet