Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ομόνοια VS ΑΠΟΕΛ Κυριακή 07/10/2012 Ώρα 18:00

Ακόμη ένα ντέρμπι καλείτε να δώσει η Ομαδάρα μας. Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία να δώσουν τις ανάλογες δυνάμεις για να το κερδίσουν.  Μπορεί η αντίπαλος μας να είναι η Ομόνοια και να έχουμε επιπρόσθετα κίνητρα, αλλά είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Πρέπει να το κερδίσουμε να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς. Μόνο έτσι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι ο μέγα στόχος μας.

Για τους ποδοσφαιριστές μας Αλωνεύτης και Καρυπίδη θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Καλούνται να δείξουν τον επαγγελματισμό τους, να καταθέσουν ψυχή και δύναμη γιατί έχουν πολλά να αποδείξουν σ’αυτούς που τους άδειασαν. Απεναντίας η ΑΠΟΕΛΑΡΑ τους εμπιστεύεται και τους στηρίζει.  Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να δείξουν τον δρόμο. Απαιτουμε πολύ περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές μας γιατί απλά μπορούν πολύ περισσότερα από ότι μας έχουν δείξει μέχρι τώρα.  Είμαστε ανώτεροι από όλους τους άλλους.

Μπορεί για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρονιά (βλέπε μακάριο 1980) οι φίλαθλοι μας να είναι λιγότεροι σε αριθμητικοί υπεροχή άλλα αυτοί οι 4,100 που θα είναι στην ΝΟΤΙΑ θα είναι πιο δυνατοί σε φωνή από τους αντίπαλους

Όσοι ΑΠΟΕΛίστες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα μπορούν να έρθουν στο APOEL PARTIDARIOS Fan Club στο Παλαιομέτοχο να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί μας! Για κρατήσεις καλέστε το 22832191!

Εκεί θα βρείτε μέλη του συμβουλίου να γραφτείτε μέλη και να παραγγείλετε και εσείς τα νέα μας προϊόντα για τον χειμώνα. Ζητήστε να τα δείτε!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet