Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΟΧΙ όπως την Ρεάλ!

Ελπίζω να κατάλαβε τι έκανε η Διοίκηση με το θέμα των εισιτηρίων σε εκείνο το ιστορικότατο αγώνα. Ότι και να είπε ο οποιοσδήποτε από την Διοίκηση για το θέμα των εισιτηρίων σχεδόν κανένας ΑΠΟΕΛίστας δεν το πίστεψε. Ούτε καν για το γεγονός ότι υποτίθεται ικανοποιηθήκαν όλα τα εισιτήρια διαρκείας αφού στην παρέα μου είχα άτομα τα οποία αγόρασαν χωρίς την season τους εισιτήριο για τον αγώνα εκείνο. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να επαναληφθεί το θέμα αυτό! ΔΕΝ αξίζει στον ΑΠΟΕΛίστα τέτοια μεταχείριση. Σημείωση: όταν λέω ΑΠΟΕΛίστα εννοώ τον ΑΠΟΕΛίστα ΠΡΟ 2009 εποχή όταν η ΑΠΟΕΛάρα μπήκε πρώτη φορά Champions League! Ναι διαχωρίζω και ότι και να πείτε έχω δίκαιο. Δεν επιτρέπεται να ξανασυμβεί το ίδιο γιατί ότι περάσαμε εκείνες τις μέρες δεν περιγράφετε. Ότι είδαμε στο γήπεδο την νύχτα του αγώνα δεν περιγράφετε. Περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα!

Η Διοίκηση οφείλει να είναι εκεί για το καλό του ΑΠΟΕΛ όπως είμαστε και εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες, οι περισσότεροι τουλάχιστον γιατί υπάρχουν για όλα εξαιρέσεις. Οφείλει να σεβαστεί τον φίλαθλο κόσμο όπως του αρμόζει. Εκείνο το σύστημα LOYALTY POINTS πότε θα δημιουργηθεί;;; ξέρετε πόσα άτομα έχουν μείνει έξω από το γήπεδο στον αγώνα με την Ρεάλ;; ξέρετε πόσα εισιτήρια δοθήκαν σε λάθος άτομα όχι μόνο στον αγώνα εκείνο και όχι μόνο; Ο αγνός ΑΠΟΕΛίστας δεν θέλει τέτοιες συμπεριφορές. Μη νομίζετε ότι δεν μαθαίνουμε τι γίνεται. Η Κύπρος είναι μικρή κοινωνία και τα περισσότερα που γίνονται σε διάφορες ομάδες κτλ μαθαίνονται. Ο ΑΠΟΕΛίστας δεν είναι κορόιδο. Fair square δεν γίνονται όλα και πάντα! Αλλά τέτοιες συμπεριφορές να μας λείπουν.

Επειδή θα επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα με τα εισιτήρια οφείλουμε να προειδοποιήσουμε από τώρα ότι ΕΚΕΙΝΟΙ που πρέπει να πάνε ΝΑ πάνε στους αγώνες που γίνεται το 75%-25%. Για παράδειγμα ο Σύνδεσμος που ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΗ είναι στην νότια ΠΑΛΙ πρέπει σε τέτοιους αγώνες να είναι εκεί. Αν δεν είναι ο Σύνδεσμος εκεί ποιος θα οργανώνει κερκίδα; ποιος θα φωνάζει και θα εμψυχώνει την ομάδα; ποιος θα μπουστάρει τους παίκτες; ποιος θα πορώνει; Προσωπική μου γνώμη για το θέμα των gold/vip κτλ είναι και δεν είναι δίκαιο το γεγονός ότι έχουν προτεραιότητα. Από τη μία έχουμε τον οπαδό που πληρώνει το μεγάλο ποσό των 500ευρώ και περισσότερα, και από την άλλη έχουμε τον οπαδό που ΠΑΛΙ είναι στο γήπεδο, βγάζει φωνή και ψυχή κάθε αγώνα αλλά πληρώνει 200ευρώ για παράδειγμα. Δεν θεωρώ ότι είναι ή δεν είναι αντικειμενικό να συγκρίνω χρήματα, αλλά ένα loyalty point system θα ήταν πιο ΔΙΚΑΙΟ για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορώ να κρίνω τέτοιο είδος οπαδούς για παράδειγμα με τους οπαδούς των τελευταίων 2-3χρονών που σε τέτοιες περιπτώσεις ΝΑΙ δεν δικαιούνται 1% πιθανότητα για να πάρουν εισιτήριο.

Ένα είναι σίγουρο. Να πάνε σε τέτοιους αγώνες εκείνοι που δικαιούνται! Επειδή η εταιρεία μας θέλει να πρωτοπορεί όπως πρωτοπόρησε με το σύστημα online για αγορά εισιτηρίου, τότε σιγά σιγά να οργανωθεί να δημιουργήσει το LPS που θα είναι αντικειμενικό! Εμείς θα αναμένουμε γιατί το δικαιούμαστε. Μην ξεχνάτε ότι όποιος θέλει το συγκεκριμένο σύστημα είναι ο οπαδός που συνήθως δεν χάνει παιχνίδι της αρρώστιας του και ΝΑΙ εγώ είμαι ένας οπαδός που μπορεί να μην προλάβω εισιτήριο για τον αγώνα με τη χοχό, αγχώνουμε εδώ και μία βδομάδα αλλά έχω εισιτήριο διαρκείας εδώ και 15χρόνια συνεχόμενα.

Like
Share
Tweet