Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο κλήρος πέφτει στον Δώνη

dwnis6Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Γιώργος Δώνης, γεννημένος στις 29 Οκτωμβρίου του 1969 στην Γερμανία. Ο Δώνης είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Στην επαγγελματική του καριέρα έπαιξε σε ομάδες μεταξύ άλλων η Άεκ Αθηνών, ο Παο, Sheffield Utd, Huntersfield Town, Πας Γιάννενα, και Blackburn Rovers. Σαν προπονητής ο Δώνης κάθησε στον πάγκο του Ηλυσιακού, Α.Ε Λάρισας, ΑΕΚ και Ατρόμητο Αθηνών και η τελευταία του ομάδα ο Πάοκ

Αναμένουμε πλέον την επίσημη ενημέρωση απο την Εταιρεία για την απόκτηση του Γιώργου Δώνη. Ο Δώνης είναι στην Ιταλία, επισκέπτηκε τον γιό του που παίζει στην Γιουβέντους, όμως, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Αρχάγγελο με ακόμα 4 άτομα στην ομάδα του.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα μας. Απαιτούμε απο τον ίδιο και την ομάδα του ΣΚΛΗΡΗ δουλειά. Η ομάδα θέλει βελτίωση και σαν προπονητής πλέον, του ΑΠΟΕΛ οφείλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Να ξέρει οτι ο ΑΠΟΕΛίστας είναι ο μόνος κριτής και οι ευθύνες του θα είναι πολλές στην ομάδα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΩΝΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!

Untitled123

Like
Share
Tweet