Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Ποταμίτης μίλησε για τον Γεωργίου

potamitisssssΟι τελευταίες συζητήσεις των οπαδών αλλά και παραγόντων του ΑΠΟΕΛ είναι για το θέμα του προέδρου της εταιρείας. Αποχώρησε ο κ.Φοίβος Ερωτοκρίτου και εκεί που έδειξε ενδιαφέρον ο κ.Μιχάλης Γεωργίου είδαμε να αποσύρει το ενδιαφέρον του αρκετά απροσδόκητα. Ο κ. Χριστόφορος Ποταμίτης που και αυτού το όνομα συζητείτε εδώ και καιρό ακόμα και για το ΔΣ της εταιρείας ανάφερε για τον κ. Μιχάλη Γεωργίου:

«Η σημερινή εξέλιξη είναι τεράστιο πισωγύρισμα γιατί ο Μιχάλης Γεωργίου είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα (απ’ όλες τις απόψεις) με τα οποία συνεργάστηκα στα δώδεκα χρόνια που συμμετέχω στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ. Θα μιλήσω μαζί του και θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω για να συμμετάσχει τουλάχιστον ο ίδιος ενεργά στην επόμενη διοίκηση της εταιρείας. Ως πρόεδρος του σωματείου θέλω να διασφαλίσω ότι θα υπάρξει πραγματική αλλαγή.»

Αναμένουμε σύντομα  εξελίξεις γιατί ο χρόνος περνά και δεν βλέπουμε αποτελέσματα όσο αφορά την προεδρία και τις αλλαγές του ΔΣ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να οργανωθούμε γρήγορα για να ξεκινήσουμε προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Ο προπονητής ήδη κοιτάζει παίκτες και σύντομα θα αρχίσουν οι αλλαγές στα συμβόλαια, μειώσεις και τερματισμοί και όχι μόνο.

Like
Share
Tweet