Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς

O πρώτος αγώνας της χρονιάς για την ομάδα μας θα γίνει αύριο, Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 στο ΓΣΠ. Είναι και η μέρα των Φώτων, θα είναι άραγε πουλουστρίνα ο αγώνας και θα πάρουμε τη νίκη; Θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα; Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η αλκή. Είδαμε τους τελευταίους τις αγώνες και παρουσιάστηκε αρκετά καλα στον αγωνιστικό χώρο.

Πώς θα είναι το σχήμα στον αγώνα αύριο; Ο Καρυπίδης, Μπούντιμιρ, Αδόρνο, Κίσσας είναι εκτός. Εκτός είναι και ο Σολάρι φυσικά δεν τήθετε θέμα συζήτησης. Ποιός θα μπεί επιθετικός; Θα δούμε το ίδιο σχήμα με τον Μαντούκα μπροστά; Θα χαλάσουμε πάλι το δίδυμο Μοράις-Έλιο; Ο Αλωνεύτης θα είναι στο αρχικό σχήμα; Ο Τζιόλης; Φτερά θα έχουμε ποιούς;

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 18 ποδοσφαιριστές:

1. Pardo
2. Χιώτης
3. Klukowski
4. Χαραλαμπίδης
5. Αλεξάνδρου
6. Αντωνιάδης
7. Σατσιάς
8. Benachour
9. Ηλία
10. Τζιόλης
11. Manduca
12. Pinto
13. Morais
14. Borda
15. Mario Sergio
16. Sousa
17. Αλωνεύτης
18. Σολωμού

Πολλά ερωτιματικά αλλά δεν είναι και εύκολο μετά απο όλα όσα είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Το ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε μέτριο στους τελευταίους αγώνες και αυτό μας ανυσηχεί ιδιεταίρως. Δεν θέλουμε να αρχίσουμε τη χρονιά στραβά αλλά ΟΥΤΕ να την τελειώσουμε στραβά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά εντός και εκτός γηπέδων. Οφείλουμε να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς γιατί πλέον κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.

Ο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμος θα είναι στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα για ακόμα μια φορά! Δεν μπορύμε χωρίς την αρρώστια μας και ήδη λείψαμε απο τα γήπεδα αρκετά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Like
Share
Tweet