Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Φοίβος μίλησε…

Ο πρόεδρος μας κ.Φοίβος εδώ και καιρό, δεν αντιδρά σε όσους πολεμούν το ΑΠΟΕΛ. Μετά απο τις ψεσινές γελοιότητες του τράτου αντέδρασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ “ελαφρά” θα έλεγα, σήμερα στο ράδιο πρώτο με δηλώσεις που θα διαβάσετε πιο κάτω. Δεν χρειάζεται κύριε πρόεδρε το ΑΠΟΕΛ να περνά απο συμπλιγάδες για να αντιδράσετε και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το προστατέψετε! Ο καθημερινός ΑΠΟΕΛίστας  πολεμά τους εχθρούς καλύτερα απο μερικούς απο το συμβούλιο της εταιρείας. Δεν είναι θέμα του να είμαστε και να τα πηγαίνουμε καλά με όλους αλλά το να μιλάτε και να απαντάτε σε όλους όσους εναντιώνονται στην ομάδα που μέχρι τώρα δέκτηκε πυρά απο τους διαιτητές, το παρασκήνιο μερικών προέδρων άλλων ομαδούλων, την κόπ αλλά ακόμα και απο διάφορα media.

Διαβάστε τί είπε σήμερα ο πρόεδρος μας στο ράδιο:

Η ομάδα απέδωσε φανταστικό ποδόσφαιρο και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε, τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Ο κόσμος έχει δει τι έγινε χθες στο Τσίρειο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ξέρετε ότι σπάνια αντιδρούμε για την διαιτησία. Όμως αυτό που είδαμε χθες, μας προβληματίζει. Ο διαιτητής παρεξήγησε τον ρόλο του ως απόλυτος άρχων του γηπέδου. Απόλυτοι άρχοντες του γηπέδου πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ιδρώνουν για να συντηρούν το προϊόν που ονομάζεται ποδόσφαιρο.

Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε κύριος Τράττος να συμπεριφέρεται με αλαζονεία. Είναι και πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών και περιμέναμε πολύ καλύτερη αντιμετώπιση. Μας προβληματίζει αυτή η συμπεριφορά όμως πρώτα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που διορίζουν τους διαιτητές. Μας έχουν υποσχεθεί ότι η διαιτησία θα καλυτερεύσει, όμως είμαστε ακόμα πολύ πίσω.

Με την έκρηξη του κόσμου που έγινε χθες απόλυτα δικαιολογημένα, πρέπει να προβληματιστούν. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, δεν μπορούν να μας εμπαίζουν με αυτό τον τρόπο. Θα λάβουμε τα μέτρα μας για να προστατέψουμε την ομάδα. Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Δεν θέλουμε χάρες, αλλά να μας αντιμετωπίζουν όπως πρέπει. Λάθη μπορεί να γίνονται, είναι ανθρώπινο. Όμως τα χθεσινά τα λάθη, μας προβληματίζουν. Αλαζονεία ο κ. Τράττος, καθυστερήσεις, ο βοηθός έδειξε ότι η μπάλα πέρασε έξω ενώ φάνηκε πως δεν πέρασε, οφσάιντ, φάουλ… Αυτοί που τους διορίζουν πρέπει να προβληματιστούν γιατί τα πράγματα θα γίνουν ανεξέλεγκτα.

Για το αγωνιστικό και την ενίσχυση: Υπάρχει ακόμα σχεδόν ένας γύρος και πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Την την χειρίζεται ο προπονητής με τους υπεύθυνους. Όταν υπάρξει κάποια κατάληξη θα ανακοινωθεί. Είναι μια δύσκολη μεταγραφική περίοδος, πρόθεσή μας είναι να κάνουμε το παν για να ενισχύσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Like
Share
Tweet