Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάλι εκεί ΑΠΟΕΛΛΙΝ!

apoel061Αύριο παίζουμε το δεύτερο επίσημο Ευρωπαϊκό αγώνα, το πρώτο επίσημο “σπίτι μας”. Τί και αν ο προπονητής μας δεν χαπαρίζει; τί και αν ίσως δεν κερδίσουμε; εμείς θα είμαστε εκεί ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛΛΙΝ επειδή έτσι πρέπει! Μόνος ο ΘΡΥΛΟΣ… ποτέ!

Εδώ και εβδομάδες λέμε και καταλαβαίνουμε οτι η ομάδα δεν έχει “ζεσταθεί” ακόμα. Το τρένο δεν ξεκίνησε κάν, ούτε καν εφοδιάστηκε! Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και μερικοί ΑΠΟΕΛίστες δεν αντέχουν κάν να βλέπουν την ομάδα σε τέτοιο χάλι. Πρέπει όλοι να λάβουν τις ευθύνες τους για να σωθεί η ομάδα, η χρονιά, για να παίξουμε μπάλα και να πάρουμε το πρωτάθλημα, να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League και πάρα πολλά άλλα! Έτσι απλά και σταράτα…η ομάδα ΥΣΤΕΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ! Υπάρχουν πολλά λάθη και χρειαζόμαστε βελτίωση! Δεν υπάρχει πάθος ούτε όρεξη στην ομάδα, πολλοί παλιοί αλλά και νέοι παίκτες είναι “εκτός”! Χρειαζόμαστε ΤΗΝ αλλαγή και θα υπάρξει φυσικά ΑΥΤΗ Η αλλαγή σε λίγες μέρες, δεν μπορεί να αργήσει άλλο!

Η προπώληση για τον αγώνα θα συνεχιστεί και αύριο στο κατάστημα, υπολοίπονται 5 000 εισιτήρια για το Sold out. Υπενθυμίζω ότι μέχρι τώρα 14 000 εισιτήρια έχουν πωληθεί.

Άυριο η ώρα 22:05 οι ΑΠΟΕΛίστες θα παρουσιαστούν στο γσπ για να δούν την ομάδα στον πρώτο εντός Ευρωπαϊκό αγώνα του θεσμού! Οι παίκτες ας παίξουν με πάθος,να προσπαθήσουν να μειώσουν τα λάθη, να προσπαθήσουν για το κάτι καλύτερο…και πού ξέρετε; μπορεί να πετύχουμε και το γκολάκι μας! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ!

Θα είμαστε εκεί γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο τον κατήφορο και τα αρνητικά αλλά εφόσον θα αρχίσει η ομάδα να τραβά προς την δόξα ξανά, εμείς θα είμαστε εκεί ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛΛΙΝ!

Καλή επιτυχία ΑΠΟΕΛάρα μου!!!!

Like
Share
Tweet