Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάμε για το διπλό!

Apollon-Limassol-285x300Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά εδώ και μέρες για τον πολύ σημαντικό σημερινό αγώνα με τον απόλλωνα στο Τσίρειο η ώρα 18:00. Πολλοί ΑΠΟΕΛίστες είναι απογοητευμένοι απο την προηγούμενη παρουσία της ομάδας, στον αγώνα με τον ερμή και αυτό δικαιολογημένο. Δεν παύουμε όμως να στηρίζουμε την ομάδα μέχρι τέλους. Πρέπει και οφείλουμε να πάμε γήπεδο γιατί εμείς σαν ΑΠΟΕΛίστες είμαστε οπαδοί με επίπεδο…

Δεν δεχόμαστε άλλα λάθη απο τον Δώνη. Δεν θα επιτρέψουμε άλλα λάθη γιατί δεν πρέπει ούτε και θέλουμε να χάσουμε άλλους πολύτιμους βαθμούς. Ο Δώνης πήρε την ευθύνη για το ότι έγινε στον αγώνα με τον ερμή όμως 90λεπτά δεν διόθρωσε τα δικά του λάθη και αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν χρειάζεται να κοιτάμε πλέον το παρελθόν παρα μόνο το μέλλον κάτι που είναι στα δικά μας χέρια.

Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στο γήπεδο χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Οι παίκτες να αποκτήσουν ξανά το πάθος και τη δύναμη που είχαν στον αγώνα με την αέλ. Στα εγκαίνια του fan club μας μιλήσαμε μαζί με τους παίκτες που ήρθαν και υποσχέθηκαν οτι θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για κατάκτηση του double. Θα πρέπει να δούμε ΟΛΟΙ μας, και παίκτες/προπονητικό τιμ αλλά και οι οπαδοί οτι κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός. Δεν επιτρέπονται άλλοι χαμένοι βαθμοί.

Φέτος παρατηρήσαμε κάτι και το αναφέραμε και παλιά. ΔΕΝ χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια απο την ομάδα μας για να κερδίσει κάποιο παιχνίδι. Ελάχιστα παιχνίδια χρειάστηκαν περισσότερη προσπάθεια και απο αυτά ήταν που η ομάδα μας δεν απόδωσε 100% οπόταν χρειάστηκε αυτό το κάτι για να νικήσουμε, μια αλλαγή απο τον προπονητή μας, μια ατομική ενέργεια απο κάποιον παίκτη μας κτλ. Έχουμε ομάδα με βάθος και κάποιες φορές δεν το δείχνουμε στο γήπεδο. Ξαναγράφουμε οτι η πρωτοπόρος αελ ΔΕΝ είναι καλύτερη μας αλλά είναι πιο σταθερή σαν ομάδα και αυτό μας στοιχίζει. Αυτή η αστάθεια που δείχνει το ΑΠΟΕΛ μας πρέπει να σταματήσει.

Πάμε ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ για το σημερινό παιχνίδι. Προσεκτικά όσοι θα ακολουθήσουν την ομάδα στο γήπεδο. Όσοι δεν θα τα καταφέρουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα είναι ευπρόσδεκτοι να κοπιάσουν στο fan club μας στο Παλιομέτοχο (οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 56). Για κρατήσεις στο τηλέφωνο 97 807868.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOULBE!!!

Like
Share
Tweet