Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέρασε το πρώτο «ντέρμπυ»

Πέρασε το πρώτο ντέρμπυ και έρχεται σιγά σιγά το δεύτερο ντέρμπυ. Τη λέξη ντέρμπυ την έβαλα με διαλυτικά στον τίτλο γιατί πραγματικά αυτό που είδα την Κυριακή δεν ήταν καθόλου ντέρμπυ. Η ομάδα μας φάνηκε ακόμα μια φορά κατώτερη των περιστάσεων, όπως είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ότι ακόμα μια φορά πήραμε νίκη και 3 βαθμούς μας καθησυχάζει. Το γεγονός ότι η ομάδα μπορούσε να παίξει καλύτερα είναι το κυριότερο θέμα που συζητήθηκε μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ατόρνο ήταν για ακόμα μια φορά ο σκόρερ του ενός και μοναδικού γκόλ που είδαμε και ευτυχώς πήραμε έστω και αργά τους βαθμούς που περιμέναμε. Ο πορτοκαλί κόσμος ήταν εκεί και βοήθησε την ομάδα όσο μπορούσε.

Την επόμενη αγωνιστική όμως όταν τα δικαιώματα στο γήπεδο για οπαδούς θα είναι 75%-25% τότε θα δυσκολευτεί ο κόσμος να βοηθήσει λόγω του ότι οι ομονοιάτες θα υπερτερούν σε αριθμό στις κερκίδες. Που θέλω να καταλήξω; ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι ακόμα δυσκολότερο και θα πρέπει οι παίκτες μας να φανούν ακόμα πιο σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ! 3 βαθμούς – νίκη που μας φέρνει ΑΚΟΜΑ ένα βήμα πιο κοντά στο τίτλο του πρωταθλητή. Το έγραψα και σε άλλα άρθρα. Δεν χαρίζουμε σε κανένα! Πρέπει να νικήσουμε με το ΕΤΣΙ και το ΘΕΛΩ! Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ένα ΚΑΛΟ ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛάρα – ΔΥΑΛΙΣΤΕ τους! Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να αναπνεύσουν ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!

Κάντε ότι μπορείτε να φανείτε κυρίαρχοι στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό και που ξέρετε; Αν έρθει ένα γρήγορο γκόλ τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Είναι για ακόμα μια φορά στο χέρι των παικτών η νίκη. Θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ και να έχουν το μυαλό τους την μπάλα. Δεν πρέπει να γίνονται εύκολα λάθη και απαιτούμε να νιώθουν οι παίκτες μας σιγουριά στις πάσες και στις ενέργειες τους. ΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ ΑΠΟΕΛαρα μου! ΜΠΕΙΤΕ μέσα στο γήπεδο να φκάλλετε αζίνες απο το πρώτο ημίχρονο και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ τίποτα!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

Like
Share
Tweet