Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛO

BoJXnwXIgAAJuzq.jpg largeΈφτασε η μέρα και κοντεύει η ώρα για να πάμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ας βάλουμε στο περιθώριο τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον Σοφοκλέους και τη παρέα του και ας συγκεντρωθούμε στο σημερινό πολύ σημαντικό αγώνα. Ο τελικός κυπέλλου είναι ο 55ος επίσημος αγώνας του ΑΠΟΕΛ μας και ο τελευταίος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. Αυτό είναι επίδοση για τα κυπριακά δεδομένα φού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η ομάδα μας έχει σε σύνολο ένα απο τους μεγαλύτερους αριθμούς αγώνων…

Ας αφήσουμε τις συγκεκριμένες επιδόσεις και ας δείξουμε όλους οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ και οτι αξίζουμε το φετινό trible. ΔΕΝ μας ενδιαφέρει τί λένε, όμως με την σημερινή μας νίκη θα κλείσουμε πολλά στόματα. Ας βάλουμε το καλό ΑΠΟΕΛίστικο μας κουστούμι και ας μπούμε στο γήπεδο για να διαλύσουμε την αντίπαλη ομάδα. Με το ΑΠΟΕΛίστικο μας το πάθος και την ΑΠΟΕΛίστικη ψυχή μας μπορούμε!

Οι παίκτες στο γήπεδο και εμείς στις κερκίδες, πάντα σε κόσμια πλάισια ΜΠΟΡΟΥΜΕ και για το ΚΥΠΕΛΛΟ! ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΦΟΡΜΗ σε κανένα να γράψει ή να πεί κάτι για τον αγώνα σήμερα. Ας κάνουμε το παιχνίδι ΓΙΟΡΤΗ και να συνεχίσουμε με το καλό του Θεού τους πανηγυρισμούς στον εξώστη, μιας και οι πανηγυρισμοί του πρωταθλήματος αργούν. ΗΡΕΜΑ αδερφια! Πάμε για να στηρίξουμε και να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη! Ο ΑΠΟΕΛ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΡΕΙ και Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!

Για τον σημερινό τελικό ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Θα αφαιρέσει δύο από την λίστα, με την ανακοίνωση της ενδεκάδας. Οι 24 ποδοσφαιριστές είναι: Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Amorin, Αρτυματάς, Oliveira, Gomes, Sheridan, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Adorno, Πιπίνης, Αντωνιάδης, Σατσιάς, Vinicius, Benachour, Ηλία, Σωτηρίου, Manduca, Morais, Borda, Mario Sergio, De Vincenti, Santin.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλωνεύτης, Kaka, Τζιαμάς, Παπαφώτης, Σολωμού, Καλυφόματος.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Like
Share
Tweet