Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παρέμβαση Φοίβου στο ΡΙΚ

Με ένα μικρό άρθρο να συμφωνήσουμε με την παρέμβαση του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ του κ.Φοίβου για την χθεσινή του παρέμβαση στο Ρικ. Στην εκπομπή “Απο μέρα σε μέρα” υπήρχε συζήτηση που αφορούσε την πορεία της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης και τις εξελίξεις σε Αίγυπτο και Συρία. Στη συζήτηση ανοίκτηκε θέμα για τους Ultras της Αιγύπτου και λόγο του ονόματος έγινε παρομοίωση και τους οπαδούς της ομάδας μας APOEL ULTRAS. Διαβάστε πιο κάτω την παρέμβαση και την απολογία:

Η παρέμβαση του κ. Ερωτοκρίτου: “Νομίζω είναι ατυχές να συγκρίνεις δολοφόνους οπαδούς Αιγυπτιακών ομάδων με τους οπαδούς μας. Δεν έχει καμία σχέση και πραγματικά λυπάμαι για την αναφορά”.

Απολογία απο τον κ. Παπακυριακού: “Ασφαλέστατα συμφωνώ μαζί σας. Αυτό μου ήρθε πρώτα. Υπάρχουν και στην Ελλάδα Ultras, ήθελα απλά να εξηγήσω. Δεν είχα πρόθεση να θίξω κανένα. Να με συγχωρέσετε”.

Πολύ σωστή η παρέμβαση απο τον πρόεδρο. Μακάρι να μιλά και να αντιδρά πάντα όπως πρέπει και όποτε πρέπει. Πάντα σε κόσμια πλαίσια για να μήν δημιουργούντε παρεξηγήσεις. Να σταματήσει την προπαγάνδα μερικών αλλά να κλείσει και τα στόματα όσων μιλούν και βάλουν στο βρώμικο στόμα τους την ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ!

Σημειώστε ότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ στην Ελληνική Κύπρο μας υπάρχουν και άλλοι ultras…. αλλά απότι φαίνεται Οι “ultras famagusta” δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑ!

Like
Share
Tweet