Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παραποιήση κανονισμών για τον κ.Ποταμίτη!

Ο πρόεδρος του Σωματείου μας κ.Χριστόφορος Ποταμίτης δίνει δυστυχώς τη δική του ποδοσφαιρική μάχη αφού η κοπ του παίζει το δικό της παιχνίδι προς το πρόσωπο του! Ο κ.Ποταμίτης έχει τιμωρηθεί με έξι αγωνιστικές αποκλεισμό απο τα γήπεδα και σημειώστε δεν διευκρινήστηκε αν ίσχυε ο αποκλεισμός σε όλα τα αθλήματα ή μόνο στο φούτσαλ ή και στο ποδόσφαιρο. Μετά από επιστολή του κυρίου Ποταμίτη προς την Ομοσπονδία, διευκρινίστηκε ότι δεν έχει δικαίωμα εισόδου στους έξι ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Παράλληλα, όμως, όταν η διοίκηση του σωματείου μας απέστειλε τη λίστα με τα ονόματα, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της, για αγώνα φούτσαλ για τον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Αρίων, διευκρινίστηκε από την ΚΟΠ ότι δεν έχει δικαίωμα ο κύριος Ποταμίτης να βρίσκεται στο γήπεδο, με αποτέλεσμα άπαντες να διερωτηθούν με την συγκεκριμένη απόφαση, αφού είχε διευκρινιστεί ότι όφειλε να μην δώσει το παρόν του μόνο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και όχι στους φουτσαλικούς αγώνες της ομάδας μας. Εδώ βλέπουμε ένα πόλεμο σκληρό θα έλεγα απο την κοπ και σίγουρα δεν έχουμε δεί σε κάνεναν άλλο τέτοια αντιμετώπιση άν και θα έπρεπε. Κατα τα άλλα η κόπ είναι ΑΠΟΕΛ ρε αλλόθρησκοι;;; να μας κοπεί το χέρι! 

Ο Υπεύθυνος του Νομικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, κ. Μιχαλάκης Ραφαήλ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, εκφράζοντας την στήριξη προς τον πρόεδρο του Σωματείου και σημειώνοντας πως “έχουν παραποιηθεί και αγνοηθεί συγκεκριμένοι κανονισμοί”. Διαβάστε παρακάτω τα λεγόμενα του κ.Ραφαήλ:

«O τρόπος μεταχείρισης του Προέδρου Σωματείου ΑΠΟΕΛ από τα διάφορα όργανα και τους διοικούντες την ΚΟΠ δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Οι κύριοι της ΚΟΠ αποφάσισαν ότι ο κ. Ποταμίτης θα εκτίσει την ποινή 6 αγωνιστικών εκτός σταδίων για δηλώσεις του σχετικά με το φουτσαλ.

Σημειώνω ότι η ποινή του επεβλήθει χωρίς να έχει το δικαίωμα ακρόασης όπως άλλοι π.χ. Λάρκου, Σάντης κλπ.

Παρόμοιες, ίσως και πιο αιχμηρές δηλώσεις και ανακοινώσεις από αυτές του κ.Ποταμίτη έχουν περάσει στο ντούκου….

Τώρα αποφάσισαν ότι θα πρέπει – ίσως να εκτίσει την ποινή αυτή εις διπλούν ίσως σε δυο διοργανώσεις (ποδόσφαιρο και φουτσαλ), ειλικρινά δεν μπορούμε κατανοήσουμε.

Ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας ασχολείται νυχθημερόν και στέλλει επιστολές π.χ γιατί ο κ. Γιοβάνοβιτς δεν φορεί την κονκάρδα του!

Με τον ΑΠΟΕΛ χρησιμοποιούνται διαδικασίες εξπρές και εξαντλείται η αυστηρότητα στις ποινές. Έχουμε πληρώσει δεκαπλάσια πρόστιμα για πανομοιότυπες παραβάσεις, έχουν παραποιηθεί και αγνοηθεί συγκεκριμένοι κανονισμοί, έχουμε ομόφωνες αποφάσεις Εφετείου σε 1 ώρα μετά την ακρόαση (περίπτωση Μπορδα).

Σε άλλες περιπτώσεις έχουν τροποποιηθεί κανονισμοί εν μια νυκτί , ενώ όταν ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ να τροποποιηθεί ο κανονισμός των κεκλεισμένων των θυρών μπήκε και χαράτσι 40000 ευρώ… Να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε.

Είμαστε στο πλευρό του κ. Ποταμίτη και του Σωματείου μας στον αγώνα τους για ίση μεταχείριση…».

Κάποια πράγματα και κάποια πρόσωπα απλά είναι ΓΕΛΟΙΑ με την έννοια της λέξης! Εάν ήταν κάποιο άλλο άτομο στη θέση του κ.Ποταμίτη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα έβγαιναν οι αποφάσεις σε κάτι ώρες και σίγουρα οι ποινές δεν θα ήταν τέτοιες. Η κοπ φέτος μας βλέπει με πολύ άγριο μάτι και να ξέρει ότι ΟΤΙ μας κάνει θα τα βρεί μπροστά της. Ο δήθεν ΑΠΟΕΛίστας κ.Κουτσοκούμνης μας παίζει άσχημα και είναι χαμένος απο χέρι! Δεν είναι απειλή ούτε υπόσχεση! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι θα χάσει φέτος ότι και να κάνει, όπως και να το κάνει!

Ο Πρόεδρος απάντησε χθές στην επίσημη σελίδα του Σωματείου και ανάφερε πολλά. Διαβάστε την ανακοίνωση του στο ακόλουθο link:

http://www.apoel.com.cy/gr/neo-details.php?neoid=577

Like
Share
Tweet