Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Περί στοιχήματος ο λόγος και όχι μόνο…

Με την λήξη των εκλογών την επόμενη Κυριακή μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα.  Εκεί που ελπίζαμε να αποθεραπευτούν οι ποδοσφαιριστές μας και να επιστρέψουν στην δράση πιο δυνατοί δυστυχώς θα χάσουμε πιθανότατα ακόμα κάποιους με κυριότερη απουσία αυτή των Μπιτόν και Κλουκόφσκι.

Πολλοί οπαδοί μας σίγουρα δεν θεωρούν τον Κλουκόφσκι σημαντική απουσία.  Θα πρέπει να σκεφτούν όμως ότι εφόσον δεν αγωνιστεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο αριστερό άκρο της άμυνας τότε πιθανότατα να αγωνιστεί εκεί ο Νεκτάριος.  Αυτό φυσικά θα αποδυναμώσει την ομάδα μας επιθετικά αφού ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είναι πολύ πιο χρήσιμος στην επίθεση παρά στην άμυνα.

Με τον Εθνικό λογικά δεν πρέπει να πιεστούμε ιδιαίτερα στην άμυνα και σίγουρα με δεδομένη την απουσία Ατόρνο και Μπιτόν την Τετάρτη, την μακράν αποχή του Μπενασούρ από την αγωνιστική δράση, θα προτιμούσα τους Μαντούκα, Μπέκμαν, Μπούτιμιρ και Αλεξάνδρου στην επιθετική γραμμή.

Τσουνάμι

ΥΓ1. Δεν ξέχασα τον Ηλία για το αριστερό άκρο απλά δεν νομίζω να του δώσει φανέλα βασικού ο Ιβάν.

ΥΓ2. Αυτοί που σκέφτηκαν και εφάρμοσαν το νόμο περί στοιχήματος είτε έχουν πρακτορεία με παιχνίδια, είτε έχουν μετοχές στα καζίνο των κατεχόμενων, είτε δεν θέλουν να βλέπουμε τις τιμές κάποιων ομάδων να ξεφτιλίζονται στο LIVE Betting και να κρύβουμε τους κόκκινους/κίτρινους φακέλους στα συρτάρια όταν μας τους στέλνει η UEFA.  Είναι γεμάτα άλλωστε.

ΥΓ3. Πάρντο, Μαντούκα και Πίντο θα έπρεπε να είχαν ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια τους.  Σωστά … ομάδα προγραμματισμού;        

Like
Share
Tweet