Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Το ταμείο είναι άδειο…»

324e33a5a34abbb52193f91fb5dab04b_LΚάλεσμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει οικονομικά την ομάδα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας έκανε ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε στον SuperSportFM.

«Αυτή τη στιγμή ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, έχει επαναπαυτεί στις δάφνες των τίτλων. Θα πρέπει να δώσουμε μια ρεαλιστική κατάσταση στα δεδομένα. Το ταμείο της εταιρείας, αυτή τη στιγμή, είναι άδειο. Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι, την πραγματικότητα. Είναι ώρα του κόσμου να καταφέρει να βοηθήσει μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας για να αποκτήσει ρευστότητα η εταιρεία για να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας. Προκαλούμε τον κόσμο να αγοράσει τα εισιτήρια διαρκείας. Θα γίνουν και άλλες ενέργειες ούτως ώστε ο καθένας να βοηθήσει την ομάδα να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις. Πρέπει να κατανοήσει και ο κόσμος ότι πρέπει να βοηθήσει. Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να συνεισφέρει ο καθένας».

Για τον Καρλάο…  

«Προσπάθεια να καταλήξουμε με κάποιους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για περιπτώσεις που συνάδουν πλήρως με του στόχους της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία αναμονής και είμαστε σε μια περίοδο που θα μπορούσε να προκύψει ανακοίνωση από ώρα σε ώρα ή και από μέρα σε μέρα. Δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι».

Για τον Ντε Βινσέντι…  

«Θέλουμε οι εκκρεμότητες να ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται και μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που μπορεί να αντεπεξέλθει η ομάδα».

Αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα…

«Μέσα στη βδομάδα…».

Για τον Σαντίν…  

«Δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία για θέμα αποδέσμευσης. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή για να προχωρήσουμε σωστά ως ομάδα».

 

Πηγή

Like
Share
Tweet