Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πιέρος Σωτηρίου για ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου!

f0b8dfb342960e6b2c9208284f4b969cΟ Πιέρος Σωτηρίου, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ανήκει πλέον στην ομάδα μας! Νεαρός, ορεξάτος και εξαιρετικός γκολτζής, στην ηλικία των 20 χρονών έχει την ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ όπως ανάφερε να φορέσει την φανέλα του πιο ιστορικού συλλόγου! Μίλησε πρόσφατα για την μεταγγραφή του στην ομάδα μας και απο τα λόγια του μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι κατενθουσιασμένος και θετικός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά φορώντας την γαλαζοκίτρινη φανέλα!

Εμείς να τον συμβουλέψουμε να δίνει το 101% των δυνατοτήτων του στο γήπεδο και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι δίπλα του για να τον στηρίζει! Καλή αρχή Πιέρο και μακάρι με το ΑΠΟΕΛ μας να πάς ΨΗΛΑ! Τις δυνατότητες σου τις ξέρουμε! Αναμένουμε να σε δούμε στο γήπεδο!

Διαβάστε αναλυτικά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον ερχομό του στην ομάδα μας:

«Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής. Για να είμαι όμως ειλικρινής περιμένω με αγωνία και αρκετή αυτοπεποίθηση την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μου.

Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του πιο ιστορικού συλλόγου, αποτελεί για μένα τη μέγιστη τιμή και συμβαδίζει με τους στόχους και τις φιλοδοξίες μου. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΑΠΟΕΛ και τους φίλους της ομάδας που είναι ξεχωριστοί.

Βρίσκομαι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου. Δεν με φοβίζει όμως και θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα.

Για τις φετινές επιδιώξεις δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένος να βρίσκεται στην κορυφή.

Είμαι ενθουσιασμένος από την νέα προοπτική στην ποδοσφαιρική μου ζωή και ονειρεύομαι την ώρα που θα παίξω μπροστά στον κόσμο μας»

Like
Share
Tweet