Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πιστός οπαδός ο ΑΠΟΕΛίστας για ακόμια μια χρονιά!

e844efdcec67c46f2a51770ca3c8d99e_MΗ ομάδα μας σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της ΚΟΠ διέθεσε τα περισσότερα εισιτήρια στην την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, 2012-2013.
Αν και είχαμε τρία παιχνίδια κεκλεισμένων (Δόξα Κατωκοπιάς, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας) οι οπαδοί μας διέθεσαν 124. 562 εισιτήρια στα 13 απο τα 16 παιχνίδια που παίξαμε στο ΓΣΠ. Το παιχνίδι με την μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών ήταν φυσικά το ΑΠΟΕΛ-χομονοια (15.727 οπαδοί).
Για τους δεύτερους και γενικά τους υπόλοιπους δεν θα γράψουμε κάτι δεν υπάρχει κάν σημασία.
Σε σύγκριση με την περσινή χρονιά και με την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος ο αριθμός με τη διάθεση των εισιτηρίων έφτασε στις 504.525 εισιτήρια, 5.199 περισσότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο όπου διατέθηκαν 499.326 εισιτήρια.
Η κατάσταση φ€τος δ€ν θα είναι η ίδια. Π€ρνούμ€ δύσκολους καιρούς και κάποιοι πρέπει να σκεφτούν ότι το €ισιτήριο δεν θα πωλ€ίται εύκολα αν θα είναι €20 ευρώ ακόμα και €17! Ο πιστός οπαδός θα ακολουθεί την ομάδα του όπου και να πάει αλλά κάποιος οπαδός που θα δυσκολεύετε οικονομικά σίγουρα θα αποφεύγει να φεύγει απο τη πόλη του! Τί εννοώ; κάποιος Λευκωσιάτης ο οποίος δυσκολεύετε οικονομικά, δεν θα ακολουθήσει την ομάδα του στη Πάφο για παράδειγμα. Το κόστος της μέρας θα είναι λιγότερο αν επισκεφθεί κάποιο φίλο ή κάποια καφετέρια για να παρακολουθήσει τον αγώνα, ιδίως αν το εισιτήριο θα είναι €20!
Κάποιοι πρέπει να το προσέξουν το θέμα ΤΙΜΗ εισιτηρίου. Κατάντησε ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να σέβονται όλοι τους οπαδούς!

Like
Share
Tweet