Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ!

Πεθυμήσαμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να βλέπουμε την ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που παλιά βλέπαμε. Δεν έγραψα «παλιά έπαιζε» γιατί δεν περιμένω την «καινούργια» ομάδα να συνεχίσει ότι έκανε η περσινή. Δεν πιπιλάμε την καραμέλα του Champions League και γιαυτό το λόγο πρέπει όπως και δήποτε οι: προπονητές και παίκτες και όσοι έχουν να κάνουν με την ομάδα να προσπαθήσουν ΣΥΝΤΟΜΑ να φέρουν την ομάδα στην σωστή κατεύθυνση. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ! Η ομάδα υστερεί και παρόλο που είδαμε ένα ΑΠΟΕΛ να διασέρνει το Παραλίμνι, να παίρνει βαθμούς απο τον απόλλωνα με ένα γκόλ στο 80′ κτλ δεν παραμένουμε να βλέπουμε τα γεγονότα. ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ σε πολλούς τομείς και λόγω των τραυματιών μας αλλά και των παικτών που δεν είναι σε καλή φόρμα όπως Μαντούκα και Μοράις. Δεν κατηγορώ τον δεύτερο αλλά του πιστώνω ακόμα λίγο χρόνο αλλά ο Μαντούκα είναι ακόμα σε άσχημη ποδοσφαιρική κατάσταση. Ο Νεκτάριος δυσκολεύετε για αριστερό μπακ. Το είδαμε και το καταλάβαμε άντε να το αλλάξουμε.

Λεπτομέρειες σαν και αυτές που ανάφερα θα πρέπει να διορθωθούν απο τον Ιβαν που δυστυχώς έχει αρκετή δουλειά φέτος. Αυτό που θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές είναι το κατα πόσο θα συνεχίσουμε να σκοράρουμε με παίκτες που δεν είναι καθαρόαιμοι επιθετικοί. Για αυτό το λόγο η ομάδα σκάουτινγκ του αγαπημένου μας Πούρσα θα πρέπει απο τώρα να αρχίσει δουλειά σε αυτό το τομέα: της ΕΠΙΘΕΣΗΣ. Τον Ιανουάριο ο ΑΠΟΕΛίστας οπαδός θα απαιτήσει. Δεν θα χαρίσει αυτή τη φορά ότι και να λέτε. Ότι και να κάνετε. Το πρωτάθλημα το θέλουμε όσο τίποτε άλλο φέτος για να βγούμε Ευρώπη και να διεκδικήσουμε βαθμούς και χρήμα, διάκριση και δόξα.

Απο την μεριά του οπαδού δεν χρειάζεται σχόλιο για κάτι αφού ο ΑΠΟΕΛίστας οπαδός είναι πιστός. Ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, ποδόσφαιρο, φούτσαλ και σύντομα καλαθόσφαιρα και πετόσφαιρα. Οι ΑΠΟΕΛίστες πήραν και τις κάρτες απο το σωματείο για τα αθλήματα αυτά, αυτές που στοιχίζουν 50ευρώ η μία. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Δίπλα στον ΘΡΥΛΟ, κοντά στην αρρώστια μας πάντα και παντού!

Έτσι…
Οφείλετε εσείς που δουλεύετε για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα του ΑΠΟΕΛ να μας κάνετε περήφανους τον Μάιο στον εξώστη!

 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet