Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΑΠΟΕΛ on Tour – Kάποιοι μας Κοροϊδεύουν!!!

Μα γιατί να αλλάζω ταξιδιωτικό πράκτορα και να βλέπω τα ίδια? Γιατί να με κοροϊδεύουν έτσι?  Μιλώ για τη νέα συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με το Top Kinisis το οποίο έβγαλε πακέτα για το ταξίδι της ομάδας μας στην Σλοβακία. Γελοία η κατάσταση, γελοίες και οι τιμές και όσα είδα στα πακέτα τους.

Kύριοι!!! Δεν ζήτησε ο ΑΠΟΕΛίστας τεσσάρων και πέντε αστέρων ξενοδοχεία. Δεν ζητήσαμε έτσι τιμές, δεν ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ έτσι τιμές γιατί απλά αυτές τις είχαμε και με το See you travel. Αν είναι να έχω τα ίδια και μαζί σας καλύτερα να δημιουργήσω το APOEL travel και να βγάζω λεφτά για εκείνο που δίνω! Τι έχω να κερδίσω αν έρθω κοντά σας? Οι περισσότεροι ΑΠΟΕΛίστες που πηγαίναν με το SY travel πήγαιναν μόνο και μόνο γιατί τα «έβρισκαν όλα έτοιμα» και για το εισιτήριο του αγώνα. Πλέον φαντάζομαι δεκάδες,εκατοντάδες ΑΠΟΕΛίστες που θα οργανώσουν ταξίδια μόνοι τους, αυτό ακόμα και αν θα πρέπει να πάρουν connection flights κάνοντας το ταξίδι κουραστικότερο,μακρύτερο και όλα αυτά για την αρρώστια τους ρε! Δεν γίνεται να βλέπω τιμές των €900-€1000 από τη στιγμή που ξέρετε ότι έχουμε οικονομική κρίση. Με €1000 κύριοι μπορώ να αγοράσω 4-5 season, μπορώ να αγοράσω αυτοκίνητο άμα θέλω, μπορώ να πάω Αμερική ή Αυστραλία, μπορώ να κάνω πολλά! Όχι όμως να ταξιδέψω μαζί σας! Αρκετός κόσμος έχει μείνει χωρίς δουλειές και δυσκολεύετε με τα χρήματα που έχει/δεν έχει. Μην γινόμαστε γελοίοι!

Άρχισε το μουρμουρητό ο ΑΠΟΕΛίστας αλλά έχει δίκαιο κύριοι! Αποφασίστε τι θα γίνει με αυτό το θέμα γιατί απλά κουραστήκαμε, τόσα χρόνια το ίδιο βιολί. Να ξέρετε πάντα ότι, με αυτό που κάνετε δημιουργείτε πρόβλημα αλλά και πολλή μουρμουρητό στους οπαδούς μας. Αν δεν πάμε εμείς στα εκτός παιχνίδια ΠΟΙΟΣ θα τραγουδά στην κερκίδα? Ποιος θα εμψυχώνει και ποιος θα υποστηρίξει την ομάδα? Πάντως όχι εκείνοι που θα είναι στα boxes και σίγουρα όχι εκείνοι που αναγκαστικά θα είναι στον καναπέ τους. Δεν βοηθάτε οπόταν δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ούτε και εμείς. Τραγικό και κρίμα. Διορθώστε το. Βάλτε τιμές ΛΟΓΙΚΕΣ και όχι γελοίες. Ξέρετε ότι ο ΑΠΟΕΛίστας ΠΑΝΤΑ είναι δίπλα στην ομάδα, σχεδόν με το οποιοδήποτε κόστος, αλλά ΟΧΙ έτσι κόστος! Θα πάμε Ευρωπαϊκό αλλά όχι το «δικό» σας Ευρωπαϊκο αλλά εκείνο που θα οργανώσω εγώ και η παρέα μου.

Φιλικά πάντα,

Από ένα οπαδό του Νότιου Φλεγόμενου Πέταλου

Υ.γ η εταιρεία επιχορηγεί €200 για το πακέτο για το ταξίδι στη Σλοβακία με την αποστολή.. Ε ΚΑΙ;

Like
Share
Tweet