Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πούρσα: Θέμα Σκάουτινγκ!

Πρίν λίγο καιρό σας είχαμε γράψει ότι ο καλά διαβασμένος Πουρσαϊτίδης είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή για να εξασκήσει το scouting του ψάχνοντας παίκτες για τη νέα ποδοσφαϊρική περίοδο 2013-2014. Παρόλο που εκρεμεί το πολύ σημαντικό θέμα του αν θα μείνει ο Ιβάν στον πάγκο της ομάδας μας, ο ίδιος προγραμμάτισε το θέμα σκάουτινγκ πολύ γρήγορα. Η ομάδα στο πλευρό του Ιβάν καθώς και ο ίδιος φαίνονται φέτος να είναι πιο οργανωμένοι γιατί πρώτη φορά (επι εποχής του συγκεκριμένου προπονητή) αφου προχωρήσαμε γρήγορα σε έτσι μεγάλο βαθμό στο “κτίσιμο” της ομάδας για τη νέα χρονιά. Οργανώθηκε γρήγορα ο προπονητής μας στον Αρχάγγελο και έστειλε τον Πούρσα στο εξωτερικό για “κυνήγι” θέλοντας λογικά να αποφύγει τον περσινό ερασιτεχνικό (πολλοί λένε) προγραμματισμό.

Ο Πούρσα δεν επισκέφθηκε μονο την Αργεντινή για παίκτες αλλά και την Βραζιλία, όπου εκεί σκοπός του είναι να παρακολουθεί παιχνίδια της Α’ και Β’ κατηγορίας της χώρας κατασκοπεύοντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Οι συμφωνίες με ανθρώπους του εξωτερικού δεν σταματούν μέχρι εδώ, και όπως μαθαίνουμε υπάρχει συμφωνία και για συνεργασία με γραφεία στην Ισπανία. Όπως γίνεται αντιληπτό, και σε αυτή την περίπτωση, η επιδίωξη είναι να γίνεται καλύτερη διαδικασία στην εξεύρεση παικτών για λογαριασμό μας.  Με λίγα λόγια ο εντοπισμός καλών περιπτώσεων απο την Ισπανία αλλά και την γειτονική χώρα της Πορτογαλίας θα γίνει πιο εύκολος.

Προχωρόντας πιο βαθιά στην περίπτωση του προγραμματισμού υπάρχει προσπάθεια, απότι διαβάζουμε απο τα διάφορα σάιντ, για να δημιουργηθούν επαφές και με άλλες χώρες για παράδειγμα: Δανία, Ολλανδία και Γερμανία. Επεκτείνωντας τους ορίζοντες μας σε αυτό τον τομέα και σε άλλες χώρες θα έχουμε περισσότερα “λαυράκια” και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά θα είναι θεωριτικά αλλά και πρακτικά πιο εύκολος.

Εμείς εμπιστευόμαστε τους ειδικούς για το θέμα προγραμματισμού

και ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά στο θέμα των παικτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Like
Share
Tweet