Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προπώληση ΑΠΟΕΛ-χομονοια

Με γρήγορους ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας με την “αιώνιο” αντίπαλο μας. Σχεδόν 4000 εισιτήρια έχουν βρεί ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κάτοχο αφού η προπώληση έχει αρχίσει σήμερα. Οι οπαδοί της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια απο το διαδύκτιο στη σελίδα www.apoelfc.com.cy . Μπορούμε να κάνουμε sold out αφού η διοίκηση μετά απο καιρό είπε να ευχαριστήσει τον ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κόσμο της μειώνοντας την τιμή των εισιτηρίων σε: 13 ευρώ τα κανονικά και 8 ευρώ τα μαθητικά. Πρέπει να πάμε στο γήπεδο τώρα που η ψυχολογία και η δικιά μας και των παικτών είναι στα ύψη! Πρέπει για ακόμα μια φορά να στηρίξουμε την ομάδα μας για να πάρει τη νίκη! Οι 7500 ΑΠΟΕΛίστες που έχουν εισιτήριο διαρκείας προστίθονται στον αριθμό και μέχρι τώρα έχουμε σχεδόν 11000 ΑΠΟΕΛίστες που θα δούν τον συγκεκριμένο αγώνα στο ΓΣΠ το Σάββατο στις 14:30. Η μέρα είναι Τρίτη και η προπώληση θα συνεχίζεται διαρκώς απο το διαδύκτιο. Πληροφορίες για προπώληση απο το orange shop μπορείτε να δείτε πιο κάτω στην σχετική ανακοίνωση για την προπώληση απο την εταιρεία:

 

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ για το Πρωτάθλημα Κύπρου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου , ώρα 14:30 στο Στάδιο ΓΣΠ.

• ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

• ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΣΠ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ORANGE SHOP ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ).

• ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

• ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ Ή ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Μετά από απόφαση του ΑΠΟΕΛ οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ, 19/01/2013 έχουν μειωθεί ως εξής:

• ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ €13 (για άτομα άνω των 20 ετών)
• ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ €8 (περιορισμένος αριθμός, για άτομα έως 20 ετών)
• ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο θα αρχίσει σήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου, ώρα 14:00 από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) μέχρι και τις 23:59μμ της 18 Ιανουαρίου 2013 apoelfctickets.

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 3 πιο κάτω επιλογές:

1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:
Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP:
Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τo Orange Shop αναφέροντας τον κωδικό αγοράς και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του. 

3. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:
Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ (στο ταμείο Δ6) την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την έναρξη μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
– Θα υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας.
– Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.
– Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.
– Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 4 εισιτήρια αγώνα.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από τo Orange Shop είναι:
Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00
Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00

*Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου η προπώληση θα συνεχιστεί από τα ταμεία του ΓΣΠ όπως πιο κάτω:


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΣΠ (ΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ)

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 11:00 – 14:30

*Στα Δυτικά ταμεία του ΓΣΠ θα υπάρχουν κανονικά εισιτήρια 3,5 ώρες πριν την έναρξη, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
* Δεν είναι εφικτή η πληρωμή με τραπεζική κάρτα


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από την θύρα όπως αύτη αναγράφεται στο εισιτήριο εισόδου και / η στο εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.

– Η Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας. Η Βόρεια κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξει μόνο για τις ανάγκες της φιλοξενούμενης Ομάδας.

– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 12:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα. Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.

– H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.

– Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και ή την κάρτα διαρκείας τους.

– Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.

– Καλούνται οι φίλαθλοι της Ομάδας μας όπως αποφύγουν την στάθμευση των οχημάτων τους στον κυκλοφοριακό κόμβο του ΓΣΠ καθώς επίσης και στο Βόρειο χώρο στάθμευσης του Σταδίου.

– Για τα κράνη, υπάρχει ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, στα Δυτικά ταμεία του ΓΣΠ.

Like
Share
Tweet