Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: «Μεταγραφές επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ»

PROUNTZOSΓια όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον SuperSportFM, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «γαλαζοκιτρίνων», Χαράλαμπος ΠρούντζοςΓια το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης για το στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ….«Ξεκινά μια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Είναι οικονομικό το θέμα. Κάναμε ένα συνολικό υπολογισμό των πεπραγμένων. Έχουμε καταλήξει ότι στόχος της ομάδας είναι να αποκτήσει οικονομική ισορροπία. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε σε μόνιμη παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τις μεταγραφές…

«Τη φετινή χρονιά θα γίνουν πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Ήδη έγιναν κάποιες. Όταν έχεις βάλεις ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, πρέπει και οι μεταγραφές που θα γίνουν να είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει μια λίστα ποδοσφαιριστών για τον επιθετικό και τον επιτελικό μέσο. Δεν υπάρχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα όμως επιθυμία μας είναι, αυτοί που θα αποκτηθούν, να ακολουθήσουν ολόκληρο, ή σημαντικό μέρος της προετοιμασίας».

Για τον Τζιμπούρ…  

«Για να κλείσει μια μεταγραφή, θα πρέπει να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής. Πριν από αυτό το σημείο, ότι λέγεται είναι στη σφαίρα των επαφών. Εξελίξεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τους οποίους γίνονται επαφές που έχουν προχωρήσει σε άλλο επίπεδο».

Για τον Ντε Βινσέντι και για τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiter…  

«Δεν θα μπω σε δημόσια συζήτηση για τα όσα έχει γράψει. Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας ποδοσφαιριστής 24 χρονών, όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως πριν έρθει στο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν στα Γιάννινα. Η ανάδειξη του έγινε στην ομάδα μας. Τον στήριξε και τον ανέδειξε έχοντας βέβαια τη βοήθεια και από τον ποδοσφαιριστή. Πολλοί ποδοσφαιριστές μόνο και μόνο από την πρόκληση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Ο Καρλάο, είχε καλύτερες προστάσεις από το ΑΠΟΕΛ και προτίμησε την ομάδα μας. Το ΑΠΟΕΛ δεν θα μπαίνει σε πλειστηριασμό για ποδοσφαιριστές».

Αν το ΑΠΟΕΛ είναι κοντά σε συμφωνία με την PrimeTel…  

«Δεν αληθεύει το δημοσίευμα. Είναι μια πληροφορία. Το ΑΠΟΕΛ έχει προσεγγιστεί από όλες τις πλατφόρμες, όμως δεν υπάρχει κατάληξη. Το ΑΠΟΕΛ είναι το πιο ελκυστικό τηλεοπτικό πακέτο. Τα τηλεοπτικά για το 2016-2019 είναι καίριας σημασίας για μας. Θα το διαπραγματευτούμε για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα μας. Πρόθεση μας είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό».

Πηγή

Like
Share
Tweet