Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σέρτζιο: Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη τακτική

BVlU7jgIIAAUuVGO προπονητής της ομάδας μας Πάουλο Σέρτζιο μίλησε πρίν απο λίγη ώρα για τον σημαντικό αυριανό αγώνα της ομάδας μας με την Άιντραχτ. Μαζί του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου που τόνισε ότι σε ένα τέτοιο θεσμό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των Σέρτζιο και Αλεξάνδρου:

Πάουλο Σέρτζιο: “Είναι η γνώμη του. Δεν είναι σημαντικό ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Πρέπει να μιλούμε με γεγονότα και ξέρουμε πως η Άιντραχτ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε τους παίκτες να πιστέψουν. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να μιλώ για την τακτική δημόσια. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη τακτική. Υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για το αποτέλεσμα, αναγνωρίζοντας πως η Άιντραχτ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε σε ένα όμιλο με καλές ομάδες και θα παίξουμε όλα τα παιχνίδια πολύ υπεύθυνα για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα. Θα δούμε στο τέλος τι μπορούμε να κάνουμε.

Tι θεωρεί το κλειδί για το αποτέλεσμα και αν η πίεση που υπάρχει μπορεί να λειτουργήσει θετικά; “Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Δεν νοιώθω ότι είμαι υπό πίεση. Είμαι αισιόδοξος. Είναι φυσιολογικό να είμαστε μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή. Πιστεύω ότι θα καταλήξουμε στην θέση που μας αξίζει.


Νεκτάριος Αλεξάνδρου: “
Συμφωνώ πώς είναι κομβικό σημείο καθώς μπορούμε να δώσουμε προοπτική στη διοργάνωση. Χωρίς να σημαίνει πώς με οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα μπορούμε να δούμε πάρακάτω στη διοργάνωση. Στο ποδόσφαιρο είναι καλύτερα μετά από ένα κακό παιχνίδι να ακολουθεί σύντομα νέο παιχνίδι. Είναι σπουδαίο παιχνίδι και πρέπει σε έναν τέτοιο θεσμό να είμαστε σοβαροί και απο εκεί και πέρα θα φανεί στο γήπεδο”.

Like
Share
Tweet