Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σέρτζιο: Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου

BUdQI93CEAA0zSZΤελείωσε πριν απο λίγο η συνέντευξη του Πάουλο Σέρτζιο ενόψι και του αυριανού Ευρωπαϊκου αγώνα της ομάδας μας με την Μακάμπι. Επειδή τα λόγια είναι φτώχια διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενα του Σέρτζιο και του παίκτη μας Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη…

“Θα δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα για το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα παίξουμε για τη φανέλα και τους οπαδούς, πάντα σε ομαδικό πνεύμα, κι’ αυτό είναι βασικά που θα επιδιώξουμε να κάνουμε αύριο στο Ισραήλ. Ο μόνος τίτλος που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ως τώρα τον κερδίσαμε, κανένας δεν γίνεται πρωταθλητής χάνοντας 1-2 παιχνίδια. Ο θόρυβος που γίνεται τριγύρω μας, δεν μας επηρεάζει, ότι έχουμε να το αποδείξουμε θα το αποδείξουμε. Δουλεύουμε σκληρά, χρειάζεται όμως χρόνο για τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

Για τις αντιδράσεις και βελτίωση: “Βεβαίως και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, υπάρχεια αρκετό περιθώριο βελτίωσης, πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε τους πάντες περήφανους πολύ σύντομα. Για την πιθανή 11άδα μπορεί να περιμένετε κάποιες αλλαγές”.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ανάφερε:
“Το αυριανό παιχνίδι είναι ιστορικό, θα παίξουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε εδώ με μοναδικό στόχο τη νίκη, δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές. Είμαι πάρα πολύ θετικός, είναι ένα παιγνίδι Ευρώπης. Είναι ιστορική στιγμή και μεγάλο το κίνητρο. Πάμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο γηπέδο, αυτό που ξέρουμε καλύτερα, ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση, γνωρίζουμε ότι ο κόσμος περιμένει το καλύτερο από εμάς, ελπίζω να φύγουμε με το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Like
Share
Tweet