Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε ευχαριστούμε Μάριε!

PIC652754Αποχώρησε απο τον ΑΠΟΕΛ ο Μάριος Ηλία μετά απο μια πλούσια καριέρα! Φεύγει ντριμπλούχος και περήφανος. Είμαστε σίγουροι οτι θα τον βλέπουμε στις κερκίδες αφού ο Μάριος έζησε τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ. Πρόσφερε και πήρε και στις δηλώσεις του έγραψε οτι είναι χαρούμενος που κλείνει στην ομάδα που αγαπήθηκε αλλά και αγάπησε. Ευχαριστά τον κόσμο αλλά και εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε τον ίδιο για τη πολύχρονη προσφορά του και την αγάπη που έδειξε στην ομάδα μας.

Ο Μάριος ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ μας αφού έκανε δυο σύντομα διαλείμματα το 2001 στην Δόξα και το 2007 στον Εθνικό Άχνας. Στην ομάδα μας ο Μάριος πανηγύρισε 7 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 6 ασπίδες και φυσικά είχε 2 συμμετοχές σε ομίλους του Champions League και 1 στο Europa League.
Δηλώσεις του Μάριου Ηλία:

“Μια μέρα δύσκολη συναισθηματικά για την απόφαση μου να τερματίσω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής αλλά ταυτόχρονα και πολύ χαρούμενος που κλείνω στην ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα. Στον ΑΠΟΕΛ που είχα την τιμή και την τύχη να ζήσω αξέχαστε στιγμές επιτυχίας στα 17 χρόνια προσφοράς μου. Νιώθω ευλογημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ και να προσφέρω για την ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ. Έχω δώσει πολλά αλλά έχω πάρει πάρα πολλά από την προσφορά στην ομάδα. Έτσι λοιπόν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μαζί ζήσαμε στιγμής απίστευτες, να ευχαριστήσω όσους είχα την τιμή να συνεργαστώ, προπονητές, προέδρους, και φυσικά συμπαίκτες που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα”

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΡΙΕ! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΕΛ!

Like
Share
Tweet