Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σιέριταν: Στοχεύουμε Ομίλους!

Ο ΣιέριταBPJbU5bCEAApvtIν μίλησε πρόσφατα σε media της πατρίδας του αναφέρνοντας πολλά και διάφορα για το ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο. Ενθαρρύνει τους συμπατριώτες του να ξενιτευτούν και οι ίδιοι προκειμένου να αγωνιστούν σε ομάδες εκτός της χώρας του. Εμείς κρατάμε μόνο τα λεγόμενα περι της ομάδας μας! Διαβάστε τι ανάφερε ο νεοφερμένος Ιρλανδός για το νέο του περιβάλλον:

«Ο προπονητής είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ ανοιχτός με όλους τους παίκτες και είπε από την πρώτη μέρα ότι είναι εδώ για να μιλάμε. Είναι σημαντικό ότι ο προπονητής έχει επαφές με τους παίκτες. Έχει περάσει μόλις ένας μήνας αλλά όλοι οι παίκτες και ο σύλλογος γενικότερα με έκαναν να νιώσω πραγματικά ευπρόσδεκτος. Εδώ το ΑΠΟΕΛ είναι ένας τεράστιος σύλλογος και οι οπαδοί θα περιμένουν να μπούμε στους ομίλους φέτος. Σε αυτό στοχεύουμε τον τελευταίο μήνα προπονήσεων».
Την ίδια στιγμή δ μήνυμα στους συμπατριώτες του για να ακολουθήσουν και αυτοί το δρόμο της «ξενιτιάς» και να αγωνιστούν στο εξωτερικό:

«Πραγματικά δε βλέπω ποιο είναι το κακό. Ακόμη και για δύο μόνο σεζόν στην καριέρα σου, αξίζει. Βοηθάει σε πολλούς τομείς το να βλέπεις πώς προπονούνται και συμπεριφέρονται σε άλλες χώρες».

Κλείνοντας, ο Σιέριταν αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους και φιλοδοξίες: «Ο στόχος μου είναι να πετύχω εδώ. Αν τα καταφέρω θα μου προσφέρει κι άλλες ευκαιρίες. Αν συνεχίσουμε στην Ευρώπη και τα πάω καλά, ελπίζω ότι θα φτάσω στην κορυφή».

Πηγή: http://thescore.thejournal.ie/interview-cillian-sheridan-apoel-ireland-993823-Jul2013/?utm_source=twitter_self

Like
Share
Tweet