Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σκόρ και Απόδοση

Γιατί να μην μπορώ να δω την ομάδα μου να παίζει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω. Στο Γ.Σ.Ζ. χθες είδα το ΑΠΟΕΛ να σέρνετε το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο να καλυτερεύει. Μέχρι πότε θα παίζουμε μέτρια; Μέχρι πότε θα ανησυχώ για την απόδοση της ομάδας; Τι φταίει; Ποιος φταίει; Είναι μήπως εκείνοι οι δύο-τρείς τραγικοί παίκτες;

Είναι και οι παίκτες που προσπάθησαν πολύ και φάνηκαν όπως ο Μπουντιμίρ που ήταν πολύ καλός και ο Ατόρνο που προσπάθησε πολύ και φυσικά σκόραραν και οι δύο. Στροφές άρχισε να παίρνει ο Μπουντιμίρ και πλέον έχουμε αρχίσει να ησυχάζουμε για το θέμα της επίθεσης. Ο Μπόρδα, που πολλοί φοβόμασταν, παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, δένει με τον Κάρυ. Δεν θα σχολιάσω το θέμα του Ατόρνο που ότι και να γράψω είναι λίγο εφόσον ο παίκτης σκοράρει σε κάθε αγωνιστική και ελπίζω να συνεχίσει έτσι δυναμικά! Η ομάδα καλυτερεύει και πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε ΚΑΙ στα δύο ημίχρονα καλύτερο ποδόσφαιρο. Κοντεύουν σημαντικοί αγώνες και πρέπει να φανούμε καλύτεροι και πιο ορεξάτοι στο γήπεδο.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήταν πάλι παρών! Δυναμική ατμόσφαιρα, υπέροχος ο κόσμος ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει στο γήπεδο και μόλις στο 15 δευτερόλεπτο πανηγυρίσαμε γκολ! Είναι και αυτό ένα ρεκόρ;! Στο επόμενο αγώνα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα που ότι και να πούμε είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Κάθε αγωνιστική πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Έτσι  ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟΕΛΑΡΑ μου!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Like
Share
Tweet