Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έδρα … Γιοκ…

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά του ΑΠΟΕΛ τον πρώτο γύρο βλέπουμε ότι έχει σκοράρει στα 5 από τα 6 παιχνίδια εντός έδρας (ποσοστό 83%), έχει δεχτεί τέρμα σε  4 από τα 6 παιχνίδια (ποσοστό 67%), σκόραρε 13 γκολ (2.13 μ.ο.) και δέχτηκε 5 γκολ (0.83 μ.ο.).  Στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει σκοράρει στα 6 από τα 7 παιχνίδια (ποσοστό 86%), έχει δεχτεί τέρμα σε μόλις 2 παιχνίδια (ποσοστό 29%), σκόραρε 17 τέρματα (2.43 μ.ο.) και δέχτηκε 2 τέρματα (0.29 μ.ο.).

Συνοπτικά έχουμε εντός 4 νίκες, 2 ήττες και εκτός  6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αν λάβουμε υπόψη μας επίσης ότι η μία ισοπαλία εκτός είναι με την ομόνοια στο ΓΣΠ (ασχέτως του ότι ο διαχωρισμός στις κερκίδες δεν ήταν όπως τα προηγούμενα χρόνια 50-50) τότε με έκπληξη διαπιστώνομαι ότι εντός έδρας η ομάδα δεν πάει καθόλου καλά.  Στα εκτός έδρας παιχνίδια τώρα, η ομάδα έχει να παρουσιάσει μόνο νίκες και μάλιστα όλες από το ημίχρονο και αυτό είναι κάτι το εκπληκτικό.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι το ότι η ομάδα έχασε όλους τους βαθμούς από ομάδες που είναι στην πρώτη εξάδα και μάλιστα εντός έδρας.

Τα πιο πάνω στατιστικά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι αρκετά καλά με εξαίρεση το γεγονός ότι δεχτήκαμε σε 4 από τα 7 παιχνίδια εντός τέρμα και στα δύο εξ’αυτών δεχτήκαμε την ήττα.

Ίσως τελικά να είναι εκεί που χρειάζεται να επικεντρωθεί ο προπονητής για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας πέραν φυσικά από τις μεταγραφές που επιβάλλεται να γίνουν και να συνεχίσει το αλάνθαστο σερί εκτός έδρας.

 

 

Τσουνάμι

ΥΓ.  Ίσως τελικά να χρειάζεται να μελετηθεί καλύτερα το θέμα ORANGE ARENA;

 

ΥΓ2. Τα στατιστικά και οι πίνακες είναι από το WWW.SOCCERBETSTATS.COM

 

 

Like
Share
Tweet