Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στείλτε τους Vikings πίσω χωρίς λάφυρα!

Ένας είναι ο σκοπός στο σημερινό παιχνίδι και αυτός είναι αδιαπραγμάτευτος, να “βυθίσουμε τα καράβια των Vikings” πριν καλά, καλά ξεκινήσει το παιχνίδι. Δεν μας επηρεάζει η απουσία του άτυχου τραυματία Ailton εφόσον δείξαμε πολλές φορές ότι η ομάδα μας δεν βασίζεται μόνο σε ένα ποδοσφαιριστή αλλά βασίζεται στο σύνολο της.  Στο αποψινό παιχνίδι εξάλλου μπάλα θα παίζουν και οι τρελοί της ΝΟΤΙΑΣ και οι χιλιάδες που θα βρίσκονται στις υπόλοιπες κερκίδες.

Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς της ομάδας μας δεν χάθηκε  και ούτε θα χαθεί όσο είναι εκεί ο Ιβάν, έτσι δεν θα σεβαστούμε τον αντίπαλο μας αλλά με σοβαρότητα οι δικοί μας πειρατές θα κτυπήσουν τους Νορβηγούς στα αδύνατα σημεία τους. Ο coach ήδη ξέρει και την παραμικρή λεπτομέρεια για τους αντιπάλους μας και κατάστρωσε τα σχέδια του.  Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας στοιχίσει η απουσία του γίγαντα Almeida καθότι έχουμε κτυπήσει και μεγαλύτερους αντιπάλους χωρίς ο Βραζιλιάνος να προσφέρει τα αναμενόμενα.  Σίγουρα θα ήταν ευχής έργον να μπορούσε να παίξει στον αποψινό αγώνα αλλά  είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε τον δρόμο και χωρίς αυτόν.

Όσο αφορά το σύστημα και στο ποιοι θα ξεκινήσουν τον αγώνα είναι πάνω κάτω γνωστά.

Σύστημα 4-2-3-1 με τον Χιώτη κάτω από τα γκολπόστ και από εκεί και πέρα Mario Sergio, Borda, Zouela και Αλεξάνδρου στην άμυνα, Morais, Pinto, Χαραλαμπίδης, Manduca, και Benacour στο κέντρο.

Αυτό που μας καίει την δεδομένη στιγμή είναι ποιον ο coach θα επιστρατεύσει στην επίθεση με τους  υποψήφιους να είναι οι Αλωνεύτης, Adorno και Budimir. Ο Adorno είναι μια δοκιμασμένη συνταγή αλλά όχι και τόσο επιτυχημένη, ο Budimir είναι γνώστης της θέσης αυτής και είναι ίσως η πιο ρεαλιστική επιλογή την δεδομένη στιγμή, ενώ αυτή του Ευστάθιου φαντάζει απομακρυσμένη εκτός και αν ο Ιβάν κρίνει την άμυνα των Νορβηγών αργή και όχι τόσο καλή.

Καλή  επιτυχία στην  ΕυρωΟμαδάρα μας!

Mr. Tycoon

Like
Share
Tweet