Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στιγμιότυπα: ΑΠΟΕΛ vs ολυμπιακος 4-0 (video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O9nZ4GO7S2E&feature=youtu.be[/youtube]

 

Δηλώσεις Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Είμαστε ικανοποιημένοι για το σκορ και την εμφάνιση, είχαμε καλή κυκλοφορία στο ματς, δείξαμε υπομονή τις στιγμές που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι είναι μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα, σοβαρή, είχαμε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα υπομονή στο παιχνίδι μας και ισορροπία όταν είχαμε την μπάλα, αλλά και όταν τη χάναμε.

Δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε το τρίποντο και το πήραμε, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από ότι δείχνει το τελικό σκορ, είναι μία δίκαιη νίκη για εμάς. Αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί περισσότερα με τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα και δεν άξιζε τέτοιο βαρύ σκορ”.

* * *

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της εταιρείας Πανίκου Χατζηλιασή: «Είναι ευτύχημα που ένα χοντρό λάθος δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα. Δυστυχώς δεν μέτρησε το κανονικότατο γκολ του Μπούντιμιρ. Νοιώθουμε ιδιαίτερα αδικημένοι, αν αναλογιστούμε ότι κάποιοι κερδίζουν πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Εμείς κερδίζουμε τα πρωταθλήματα στο γήπεδο. Δεν είμαστε μετανάστες από άλλο πλανήτη. Δεν πέσαμε με αλεξίπτωτο από τον Άρη. Συμβαίνουν γύρω μας περίεργες ιστορίες, με ύποπτη και σκοτεινή προοπτική. Ανεξαρτήτως κόστους και θυσιών, θα προστατέψουμε και θα υπερασπιστούμε με όλο μας το είναι τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Τελεία».

 

Like
Share
Tweet