Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στόχος μας, τo 2 Back2Βack

back2backΤο πρωτάθλημα αρχίζει σήμερα, και το πρώτο παιχνίδι της ομάδας  μας είναι την Δευτέρα 02/09 και ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π. με αντίπαλο την Ε.Ν.Π. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι ξεκάθαροι κάθε χρόνο πουν δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Εάν εκπληρωθούν αυτοί οι 2 στόχοι θα είναι και ένα νέο επίτευγμα για την ομάδα μας που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία μας. Δηλαδή να πάρουμε δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και να μπούμε στους ευρωπαϊκούς ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτός είναι ένας στόχος που πρέπει να βάλουμε και μπορούμε να τον πραγματοποιήσουμε. Ο στόχος μας για την φετινή χρονιά δεν πρέπει να είναι άλλος από το διπλό Back2Back……

Στόχος νούμερο 1, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος που για εμάς είναι το παν. Η ποιότητα του πρωταθλήματος μας θα μειώνετε χρόνο με τον χρόνο λόγο του μεγάλου οικονομικού προβλήματος που υπάρχει. Μόνο οι ομάδες που καταφέρνουν να μπαίνουν στους ευρωπαϊκούς ομίλους θα μπορούν να κρατηθούν και να έχουν ένα αξιόλογο σύνολο για να παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είναι μια από αυτές τις 2-3 που μπορούν να σταθούν οικονομικά και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Για να ακριβολογούμε, είμαστε το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλες οι άλλες οι ομάδες το γνωρίζουν αυτό. Μόνο από δική μας αυτοκτονία μπορούμε να χάσουμε το πρωτάθλημα.

Ότι έχουμε τάσεις αυτοκτονίας το ξέρουμε και όλοι το είδαμε στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ζουλε στο Γ.Σ.Π. Ο προπονητής μας τα έκαμε μαντάρα, σαν να ήταν ένας πρωτάρης. Δεν έκανε ούτε μία κίνηση σωστή και απογοήτευσε το υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που πίστεψε σ’αυτό. Ελπίζουμε να κατάλαβε τα λάθη του και να μην τα επαναλάβει. Μένουμε έως εδώ. Απλά να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι όλοι αξιόλογοι και κατέχουν το αντικείμενο, το μονό που θέλουν είναι ομοιογένεια.

Στόχος νούμερο 2, είναι να καταφέρουμε να μπούμε στους ευρωπαϊκούς ομίλους, του Champions League που αυτούς θέλουμε ή στο Europa League απλά για να παίρνουμε κάποια εκατομμύρια για να βγαίνει πολύ πιο άνετα ο προϋπολογισμός μας και να μένουν και κάποια λεφτά στην άκρη. Από ότι είδαμε φέτος δεν είναι και τόσο δύσκολο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος με την βαθμολογία που έχουμε στην Ευρώπη. Χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία και σίγουρα ετοιμότητα.

Στόχος νούμερο 3, είναι η κατάκτηση του Double, ένας στόχος που έχει χρόνια να το κάνουμε. Φυσικά από τον καιρό που μπήκαν στην ζωή μας οι ευρωπαϊκοί όμιλοι το double για εμάς είναι το πρωτάθλημα και να μπούμε ομίλους.

Από ότι καταλάβατε είμαστε πάρα πολύ απαιτητικοί σαν φίλαθλοι. Ναι είμαστε, γιατί είμαστε ΑΠΟΕΛ και κανείς άλλος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Τα θέλουμε όλα και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι εάν δεν μπούμε ομίλους, η χρονιά είναι αποτυχημένη. Εμείς σαν ΑΠΟΕΛ ανεβήκαμε επίπεδο και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και γιαυτό είμαστε τόσο απαιτητικοί.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ TRIBLE!!!

 

Like
Share
Tweet