Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγγνώμη ΚΥΡΙΟΙ του ΑΠΟΕΛ

Συγγνώμη ΚΥΡΙΟΙ που ΔΕΝ καταλαβαίνω τι γίνεται τις τελευταίες μέρες με το σωματείο και την εταιρεία! Συγγνώμη που ΔΕΝ καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ γίνεται όλος αυτός ο σάλος για το όνομα του ΑΠΟΕΛ!

Δεν ξέρω γιατί προσπαθείτε να μας αναστατώσετε τι στιγμή που ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις νέες μεταγραφές και να δώσουμε έμφαση στο πρωτάθλημα. Εμείς οι οπαδοί, οι ΑΠΟΕΛίστες, δεν ξεχωρίζουμε  σωματείο ή εταιρεία, το μόνο που νοιαζόμαστε είναι το ΑΠΟΕΛ! Ένα ΑΠΟΕΛ υπαρχει.

Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό που τις τελευταίες μέρες έχει φέρει τα πάνω κάτω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και άρχισε πάλι η μουρμούρα. Δεν σας νοιάζει που πάντα ο ΑΠΟΕΛίστας (ακόμα και στις δύσκολες αυτές μέρες) είναι δίπλα στην ομάδα και προσπαθείτε να το χαλάσετε δηλαδή; Γιατί κύριοι πάτε να χαλάσετε την ηρεμία των οπαδών; Γιατί να διασπαστούμε σε ΑΠΟΕΛίστες του σωματείου και ΑΠΟΕΛίστες της εταιρείας; Εμείς θέλουμε ΕΝΟΤΗΤΑ! Εμείς θέλουμε το ΑΠΟΕΛ να είναι ΑΠΟΕΛ! ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΕΝΑ και ΔΥΝΑΤΟ! Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις, τα συμφέροντα, το οτιδήποτε  που προκαλεί αναστάτωση στον ΑΠΟΕΛίστα οπαδό!

Εμείς θέλουμε πρωτάθλημα! ΕΣΕΙΣ;

Εμείς θέλουμε κύπελλο! EΣΕΙΣ;

Εμείς θέλουμε ένα ΑΠΟΕΛ μονιασμένο και δυνατό.

Εμείς θέλουμε το καλό του ΑΠΟΕΛ! ΕΣΕΙΣ;;;;

Like
Share
Tweet