Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συμφωνία με την Cyta για την πενταετία 2014 – 2019

33333Σήμερα, εντός των επόμενων λίγων ωρών, η Εταιρεία «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» θ’ ανακοινώσει την συμφωνία με την Cyta  για την πενταετία 2014 – 2019. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στα 8.9 εκατομμύρια ευρώ. Έχουν ξεκαθαριστεί οι λεπτομέρειες στο συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας πέντε ετών (2014-19) και διευθετήθηκαν οι συγκεκριμένοι όροι και για το οικονομικό σκέλος αλλά και για άλλες παραμέτρους. Καταλυτικό ρόλο για την σύναψη συμφωνίας έπαιξε η συμφωνία της Cytavision με την LTV σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ για το 2014-16.

Για την επόμενη διετία (2014-16), οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας κατάφεραν με την συμφωνία τους με την Cyta ν’ αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά τους σε σχέση με αυτά που ήταν συμφωνημένα να παίρνουν από την LTV σ’ ένα ποσό που ξεπερνά, το μισό εκατομμύριο ευρώ ανά έτος.

Εξαιρετική ήταν και η πρόταση της της Primetel που αφορά την τριετία 2016-2019 και ήταν στα 2.000.000 ευρώ για τον κάθε χρόνο.

Η συμφωνία με την Cyta ολοκληρώθηκε αφού η εν λόγω τηλεοπτική πλατφόρμα πρόσφερε στον ΑΠΟΕΛ την αύξηση που ζήτησε (σε σχέση με την προηγούμενη προσφορά).

Η σύναψη συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ ισχυροποιεί αφάνταστα την Cytavision,  αφού είναι ο δημοφιλέστερος σύλλογος του τόπου αλλά και ο πλέον επιτυχημένος σε τίτλους  και σε  Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

24sports.com.cy

Like
Share
Tweet