Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνέντευξη Ιβάν Γιοβάνοβιτς (30/11/2012)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ib36fVnAvF8&feature=youtube_gdata_player[/youtube]

«Η Πάφος είναι μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην Κατηγορία, όμως μην ξεχνάτε ότι είναι πλασματική η θέση της. Της αφαιρέθηκαν αρκετοί βαθμοί, άρα η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Αγωνιστικά δεν είναι τελευταία, με βάση τους βαθμούς που κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει είναι να είμαστε προετοιμασμένοι σωστά, σε ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια γίνονται αμφίρροπα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε όπως πρέπει και με σωστό τρόπο σκέψης. Η αήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Ανόρθωση σε καμία περίπτωση. Εκείνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με την ΑΕΠ»

Ο Ιβάν μίλησε επίσης για τον Μπόρδα:

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η ιστορία με τον Μπόρδα μου προκάλεσε αρκετούς προβληματισμούς για το πώς λειτουργούμε στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι δικός μου παίκτης, αλλά πιστέψτε με το ίδιο θα έλεγα για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Με ρωτά αν θα παίξει στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο παιχνίδι. Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα δεν θα παίξει με την Πάφο. Ο παίκτης και το ΑΠΟΕΛ τιμωρηθήκαμε και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ που μείναμε με δέκα παίκτες. Το μόνο λάθος του Μπόρδα, ήταν ότι έπαιξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπάρχουν περιπτώσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που γίνονται λάθη, αλλά υπάρχουν όργανα για να τα διορθώσουν. Το χειρότερο είναι ότι τόσες μέρες μετά είμαι μετέωρος. Ουσιαστικά δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω λόγω ενός λάθους και δεν ασχολείται κανείς ολόκληρη εβδομάδα. Δεν είναι ότι αμφισβητούμε αν είναι κίτρινη ή κόκκινη. Εδώ μιλάμε για παίκτη που δεν ήταν καν στη φάση και αποβλήθηκε εντελώς άδικα. Θα έπρεπε σε τέτοιες περιπτώσεις τα όργανα της Ομοσπονδίας να είναι πιο ευέλικτα. Ποιος μπορεί να εξηγήσει στον Μπόρδα γιατί δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς; Νομίζω ότι η ΚΟΠ και τα όργανά της θα έπρεπε να είναι πιο ευέλικτα και πιο πρόθυμα. Σήμερα αφορούν την ομάδα μου και αύριο άλλη ομάδα. Ακόμη και ο διαιτητής που έκανε το λάθος έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία και αναγνώρισε το λάθος του. Θα μπορούσε να μην το κάνει,  να δικαιολογηθεί, να πει ότι κάποιος τον έβρισε και απέβαλε τον Μπόρδα. Κι όμως αφήνουμε την ιστορία για το μέλλον. Σε τέτοιες σπάνιες περιπτώσεις θα πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στην εξέτασή τους από τα αρμόδια όργανα. Πολλές φορές ξέρετε ότι όταν έχεις δίκιο και αυτό σε πνίγει, θεωρείς ότι πρέπει να έχεις πολύ μεγαλύτερο σεβασμό από ότι αισθάνεσαι ότι έχεις. Το αν εμείς προσφέραμε αρκετά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι προφανές, μας κάνει πολύ χαρούμενους και περήφανους. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αμφισβητηθεί.  Το να απαιτήσεις λίγο παραπάνω σεβασμό δεν βλάπτει. Όχι διαφορετική μεταχείριση προς Θεού. Γιατί και η περίπτωση του Μπόρδα δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση».

Μίλησε και για τις μεταγγραφες:

«Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας το πω. Δεν έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ίσως να έχει για εσάς και τους φιλάθλους. Σε ότι αφορά το τι θέλουμε έχουμε πάρει από καιρό τις αποφάσεις και είμαστε τώρα σε φάση να τους υλοποιήσουμε».

Δείτε το βίντεο για να ακούσετε τα υπόλοιπα που είπε ο προπονητής της ομάδας μας.

Like
Share
Tweet