Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνέντευξη Τύπου του Γιοβάνοβιτς (3/1/12)

Πρίν απο λίγο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέντευξη τύπου του 2013 απο τον προπονητή της ομάδας μας Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Διαβάστε τη ανάφερε στην συνέντευξη του που έτυχε ποικίλων αναφορών: «Καλή χρονιά σε όλους. Κάναμε ένα φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στην περίοδο των γιορτών για να δώσουμε χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλη η διακοπή μας για να μας ενοχλήσει. Το φιλικό δεν ήταν μόνο για τον Ολιβέιρα. Έμεινα ικανοποιημένος με τον τρόπο που οι παίκτες μου το αντιλήφθηκαν».

Για τον Oliveira: «Ο Ολιβέιρα εδώ και ενάμιση μήνα προοδεύει πολύ και συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Προσπαθώ και εγώ και ο ίδιος να τον προσαρμόσω νωρίς. Του χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια του. Το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από την προπόνηση γι’ αυτό το λόγο. Όσον αφορά τον τραυματισμό δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και σωματικά και ψυχολογικά είναι και ο ίδιος καλά».

Τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Κίσσα, ο οποίος δεν προπονείται εδώ και 2-3 ημέρες. Ο Μπούντιμιρ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τρεξίματος και λογικά εντός της επόμενης εβδομάδας θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Εγώ υπολογίζω ότι μπορεί να μας ακολουθήσει μετά από 10 μέρες. Ο Καρυπίδης ακολουθεί κι αυτός ατομικό. Πρέπει να κάνει επαφές με την μπάλα, χρειάζεται ακόμη 6-7 μέρες ατομικό και μετά θα μπορεί να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αδόρνο είναι ερωτηματικό, ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του ακόμη».

Για Σολάρι: «Είναι δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να πάρει κάποιος, εμείς θέλουμε μια θέση για να ενισχύσουμε την ομάδα. Δεν είναι σε θέση ο Σολάρι να κάνει προπονήσεις, Είναι σε φάση αποθεραπείας. Είναι λυπηρό γιατί έχει προσφέρει πολλά. Πρέπει να αναπληρώσουμε κάποιες θέσεις. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Περισσότερο είναι θέμα αβεβαιότητας για το πότε θα αρχίσει προπονήσεις. Είναι περίπου δύο μήνες έξω και δεν έχουμε την εικόνα πότε θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα.

Για τις μεταγραφές: “Είμαστε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές και ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι. Κάποια πράγματα δεν κάνει να τα συζητάμε και δημοσίως, το μόνο σίγουρο είναι ότι στόχος μας πρέπει να ενισχυθούμε. Ποτέ δεν θα λειτουργήσω με την λογική ενός φιλάθλου ή ενός δημοσιογράφου. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για ένα ή δύο παιχνίδια. Μια μεταγραφή πρέπει να μπορεί να σε βοηθήσει και στο μέλλον και όχι μόνο στα ντέρμπι. Θα ήταν ιδανικό σενάριο, αν ολοκληρώναμε από τώρα μια μεταγραφή και να μπορεί να μας βοηθήσει. Εγώ κάθε χρόνο έχω την ίδια ιστορία, ότι δεν καταφέραμε νωρίς να κάνουμε μεταγραφές. Τον Ιανουάριο είναι πολύ δύσκολο να βρεις παίκτες, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το Καλοκαίρι. Αυτοί που είναι ελεύθεροι είναι αυτοί που δεν έχουν παίξει καθόλου από το καλοκαίρι και μετά και για τους υπόλοιπους πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις με την ομάδα τους”.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D-xT4Rn62_U[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z-9EZurdCP0[/youtube]

Like
Share
Tweet