Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συνεχής και σωστή στήριξη στην ομάδα!

APOEL+v+Chelsea+UEFA+Champions+League+VcSyvxy90BIlΗ ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014 θα είναι δύσκολη για την ομάδα μας. Θα έχει να δώσει γύρω στους 50 αγώνες μέσα σε λίγους μήνες. Ευρωπαϊκούς αγώνες, αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλου. Κάποιοι παίκτες μας παίζουν και στις εθνικές τους ομάδες και αυτό σημαίνει περισσότερους αγώνες και για αυτούς…

Οφείλουμε σαν οπαδοί να σταθούμε δίπλα τους κατα τη διάρκεια και αυτής της χρονιάς. Αναμένετε δύσκολη και θα χρειαστεί υπομονή απο όλους. Έχουμε τραυματίες, παίκτες με κάρτες, τιμωρημένους κτλ και θα πρέπει να τους στηρίξουμε όσο μπορούμε. Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά φυσικά σαν οπαδοί πρέπει να εκφραζόμαστε για το τί μας ενοχλεί και θεωρούμε λάθος για παίκτες, προπονητή, παράγοντες, βοηθούς, διοίκηση και όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα. Ακόμα και για τους οπαδούς να λέμε σχόλια καλό θα μας κάνει! Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα…οτι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!

Στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας μας είδαμε την νότια να στέκεται σαν πραγματική ασπίδα για την ομάδα. Οπαδοί μας απο άλλες κερκίδες έφευγαν αρκετά πριν το τέλος του αγώνα εφόσον είχαμε ήδη δεκτεί το 2ο τέρμα (αποκλεισμός) και γιουχαϊζαν τους παίκτες και τον προπονητή. Τί καταλάβατε κύριοι και κυρίες; Τώρα που βρεθήκαμε ομίλους θα πάτε στο κατάστημα όμως, να πάρετε την κάρτα σας και σίγουρα θα ενδιαφερθείτε να πάτε και ταξίδι! Πώς νιώθετε τώρα που μας δώθηκε και άλλη ευκαιρία για τους ομίλους; Γνωρίζουμε ότι η ομάδα υστερεί αλλά δεν σημαίνει ότι θα ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ και θα ΓΙΟΥΧΑΪΖΟΥΜΕ τους ΔΙΚΟΥΣ μας παίκτες; Το θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ και ΡΕΖΙΛΙ να βρίζω παίκτες της ομάδας μου! Μπορώ αλλιώς να εκφραστώ για τα λάθη που γίνονται, πιο πολιτισμένα και με τρόπο που δεν θα βλάψω την ομάδα μου!

Πρέπει να είμαστε ΠΙΣΤΟΙ και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ οπαδοί! Να στηρίζουμε την ομάδα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ ανεξαιρέτως μέρας, ώρας, διοργάνωσης. ΑΓΑΠΟΥΜΕ και ΠΟΝΟΥΜΕ το ΑΠΟΕΛ και το σύνθημα που φωνάζουμε: ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ … πρέπει να το εννοούμε!

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΕΛ – ΟΥΛΛΟΝ ΑΠΟΕΛ!

 

Like
Share
Tweet