Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σχόλια για τη διαιτησία!

BRELRcaCQAAnrrPΔιαβάστε στο ακόλουθο άρθρο δηλώσεις απο ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας για τη ψεσινή διαιτησία. Είναι άρθρα για να τα τυπώνουμε και να τα καδρώνουμε αυτά!

Κρίστιαν Νταγκότα: «Είμαι εγώ εδώ γιατί δεν μπορεί να παραστεί ο προπονητής μας. Ήρθα λόγω του σεβασμού του προπονητή μας στη Μάριμπορ και στους δημοσιογράφους. Η Μάριμπορ δεν ευθύνεται για όσα έγιναν στο ΓΣΠ και εδώ απόψε. Άλλοι έκαναν αυτά που είδατε».

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Νιώθω σαν να μας έχουν κλέψει σήμερα. Κάναμε σχεδόν τα πάντα, με όλους τους πιθανούς τρόπους όμως δεν σκοράραμε. Δεν έχω ξαναζήσει αυτά τα πράγματα που έζησα στα δύο αυτά παιχνίδια. Δεν ξέρω αν θα κοιμηθούν ήσυχα. Νομίζω ότι υπό κανονικές συνθήκες οι διαιτητές πρέπει να τιμωρηθούν αρκετό καιρό. Είναι μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου στην Ευρώπη. Έχουμε μείνει έξω από τον πιο σημαντικό στόχο της χρονιάς. Δεν μου αρέσει να χάνουμε και να λέω ότι προσπαθήσαμε. Στα δύο παιχνίδια η ομάδα μας έδειξε στοιχεία και ήταν πολύ ανώτερη. Στόχος πλέον να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα. Τα χρήματα θα είναι λίγα, όμως ποτέ δεν παίζουμε για τα χρήματα».

Ούρκο Πάρντο: «Είδατε τι έγινε στην Κύπρο, είδατε τι έγινε κι εδώ. Δεν κάνει καλό στην ομάδα να μιλάμε τόσο πολύ γι’ αυτά και πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι, όμως, πολύ κρίμα και ντροπή τα όσα συνέβησαν. Όχι μόνο για εμάς. Όχι μόνο για το ΑΠΟΕΛ, αλλά για όλη την Κύπρο. Πλέον, πρέπει να αφοσιωθούμε στους επόμενούς μας στόχους, έστω κι αν κάποιος απ΄ έξω έκανε καλά τη δουλειά του. Είναι κάποιες φορές που όσο κι αν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κάνεις πραγματικά τίποτα και είναι υπεράνω των δυνάμεών σου».

Διονύσης Χιώτης: «Είχαμε πέντε πέναλτι σε δύο παιχνίδια. Αυτό δεν γίνεται. Κάναμε από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση από το καφενείο, που λέγεται Μάριμπορ. Οι δυο διαιτητές είχαν εντολές. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι τόσο Fair Play, όσο υποστηρίζει» ήταν το σχόλιο του Χιώτη.

Πανίκος Χατζηλιασής: «Ήρθαμε εδώ για την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Στο μυαλό μας είχαμε τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο μας που ήταν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως κάποια πράγματα είναι πέραν από τις δυνάμεις μας. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Όλοι τα είδαμε. Η διαιτησία ήταν σφαγιαστική. Ήταν άδικη η αποβολή του προπονητή μας, ήταν άδικη η αποβολή του Γκονσάλβες και είχαμε τουλάχιστον δύο πέναλτι. Είχαμε άλλα δύο στην Λευκωσία και με αυτό τον σφαγιαστικό τρόπο μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει ζωή και μετά τον αποκλεισμό. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως όσα ζήσαμε εδώ και στη Λευκωσία, ήταν ένα τέλειο έγκλημα. Οι κύριοι της ΟΥΕΦΑ ήθελαν να σπρώξουν τη Μάριμπορ. Δεν μας άξιζε αυτός ο αποκλεισμός. Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Μάριμπορ».

Φοίβος Ερωτοκρίτου: “Τελικά οι φόβοι επαληθεύτηκαν. Μετά το πρώτο παιχνίδι που είδαμε πώς ήταν η διαιτησία, είδαμε και το δεύτερο παιχνίδι, άρα το έργο συμπληρώθηκε. Φαίνεται είχαν προαποφασίσει ότι αυτή η ομάδα πρέπει να περάσει, είναι κρίμα γιατί ο κ. Πλατινί έχει κάνει τόσα καλά στο ποδόσφαιρο για να βοηθά να έχουν ευκαιρία οι μικρές ομάδες να μετέχουν σε ομίλους. Όμως δυστυχώς αυτό που έχει γίνει σήμερα, είναι κρίμα και ντροπή για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο”

Χριστόφορος Ποταμίτης: «Είναι φυσιολογικό(όμως μέσα σε κάποια πλαίσια), σήμερα όλοι μας να προσπαθούμε να «βρούμε» το λάθος που οδήγησε στον αποκλεισμό της ομάδας μας. Άλλοι φταίνε τον διαιτητή, άλλοι την UEFA, άλλοι τον προπονητή, άλλοι την διοίκηση κτλ. Να μην παρασυρθούμε και να χάσουμε την ουσία διότι η πορεία μας δεν σταματά εδώ. Πρέπει άμεσα να ηρεμήσουμε και να δούμε μόνο τα δικά μας και το μέλλον μας. Προσωπικά σήμερα δεν θα ήμουν τόσο απογοητευμένος αν δεν ήξερα ότι στα οικονομικά ακροβατούμε χωρίς πλάνο…».

Tάκης Αντωνίου: «Κάναμε κάποιες παραστάσεις προς την ΟΥΕΦΑ, μετά από τον πρώτο αγώνα, παρά το ότι δεν υπάρχει καθορισμένη διαδικασία διαμαρτυρίας. Συνοδέψαμε τα παράπονα με οπτικό υλικό, όμως έγινε, αυτό που φοβόμασταν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ο διαιτητής πιθανό να έκρινε τον αγώνα. Δεν ήταν μόνο ένα το λάθος που έκανε. Αν  προσθέσουμε και τα λάθη του πρώτου αγώνα τότε είναι από τις περιπτώσεις που φαίνεται ότι μας στερήθηκε η δυνατότητα να πάρουμε αυτό δικαιούμασταν. Υπάρχει ο παρατηρητής και επανπόκειται σε εκείνο να κάνει καλά τη δουλειά του. Δεν έχουμε άλλη δυνατότητα. Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες που είχαμε. Ο κύβος ερίφθη».

Like
Share
Tweet