Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τάκης Αντωνίου: Παραπληροφόρηση!

NU5X0382Μίλησε στο Ραδιο Πρώτ ο Τάκης Αντωνίου, Αντιπρόεδρος εταιρείας ΑΠΟΕΛ, για τον Νούνο Μοράις και την περίπτωση του αλλά και για τους Μπένα και Κλούκο. Ενδιαφέρον οι τελευταίες δηλώσεις του κ.Αντωνίου που μιλούν για παραπληροφόρηση απο άτομα εντός του ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Η περίπτωση με τον Μοράις δεν ήταν μια συνηθισμένη περίπτωση. Πρόσφερε πάρα πολλά και το κυριότερο είναι σε θέση να προσφέρει ακόμα πολλά και στη συνέχεια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Ήταν δύσκολο να μην βρεθεί η λύση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Για τους Κλουκόφσκι και Μπενασούρ:

«Είναι γνωστό ότι και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο. Πιστεύω θα συμφωνήσουμε γιατί οι ενδείξεις είναι θετικές».

Για το θέμα επιθετικού:

«Αυτό που υπάρχει στον ορίζοντα είναι η ανεύρεση ενός επιθετικού. Ο προπονητής εργάζεται στο συγκεκριμένο θέμα. Γνωρίζει πολύ καλά διάφορες αγορές. Ελπίζουμε ότι εντός των επόμενων ημερών θα βρεθεί η λύση».

Άφησε αιχμές

«Θα πρέπει να τονίσω με βάση τις αναπροσαρμογές, τις ανανεώσεις αλλά και τις μετεγγραφές είμαστε μέσα στις προβλέψεις μας με βάση τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου. Υπάρχουν κάποιοι εντός του ΑΠΟΕΛ που θέλουν να μειώσουν τις προσπάθειες του Προέδρου και αυτό δεν είναι σωστό.  Για κάποιους δικούς τους λόγους γίνεται μια παραπληροφόρηση. Έγιναν μεγάλες μειώσεις με τους ποδοσφαιριστές να είναι ευχαριστημένοι. Είναι μια παράμετρος που δεν παραγνωρίζουμε. Μειώσαμε τον προϋπολογισμό και ταυτόχρονα ενδυναμώσαμε την ομάδα. Δεν χρειάζεται να μας πει κανένας μπράβο αλλά δεν δεχόμαστε να απαξιώνετε αυτή η προσπάθεια. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έγινε. Το κλίμα διατηρείται πολύ καλό. Εμείς πιστεύουμε ότι ενδυναμώθηκε η ομάδα και αυτό θα φανεί στη συνέχεια»

Like
Share
Tweet