Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τέλος στα ψέματα

apoel2013_1Την Τετάρτη 31/07/2013 και ώρα 20:00 τα ψέματα θα τελειώσουν και πολλές αλήθειες θα βγουν στην επιφάνια. Πάρα πολύ ισχυρισμοί, καλούνται να επιβεβαιωθούν, γιατί δεν μπορεί να πάει άλλου η αμφισβήτηση. Την Τετάρτη η ομάδα μας καλείτε να βάλει το καλό της Ευρωπαϊκό κοστούμι, γιατί τα ψέματα και οι αμφιβολίες πρέπει να τελειώνουν. Ο κ. Σέρτζιο θα πρέπει να κάνει πράξη εκείνα όλα που μας υποσχέθηκε, ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην ώρα της και ότι θα δούμε ένα άλλο ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο. Οι αμφιβολίες που έχει ο κόσμος, εάν έχει χρησιμοποίησει τους εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές ή έχει κρύψει ορισμένους για παραπλάνηση, θα φανεί την Τέταρτη στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν ότι το ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα για τα Ευρωπαϊκά σαλόνια, και  ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ζει γι’αυτές τις στιγμές!

Η απόδοση των ποδοσφαιριστών πρέπει να ανεβεί κατακόρυφα και ότι είδαμε στα φιλικά πρέπει να διαγράφουν από τις μνήμες μας. Η ομάδα πρέπει να φορέσει το καλό της κοστούμι και να μπει στο γήπεδο για ένα και μοναδικό σκοπό. Την πρόκριση. Οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία και θα έχει άσχημες συνέπειες σε όλους μας. Οι παλιοί ποδοσφαιριστές θα καλεστούν να πάρουν το βάρος επάνω τους, λόγο τις εμπειρίας τους και να παρασύρουν και τους νέους ποδοσφαιριστές σε αυτό τον ρυθμό. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει πολλά από αυτούς.

Ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι κοντά στην ομάδα του και θα βοηθήσει όσο μπορεί σ’αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ήδη τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και το Γ.Σ.Π. θα είναι κατάμεστο, με πέραν των 20,000 διψασμένων πορτοκαλί. Το καμίνι του Γ.Σ.Π. θα κάνει το καθήκον του, ελπίζουμε και οι υπόλοιποι όλοι.

Ραντεβού λοιπόν τη Τετάρτη 30/07/2013 και ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π. για να φωνάξουμε όλοι μαζί, με μια φωνή ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ για να καταλάβουν τι εστί ΑΠΟΕΛ.

Like
Share
Tweet