Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ταξίδια σε 18 διαφορετικές χώρες με οδηγό τον Ιβάν!

54Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι της φόρμουλας που λέγετε ΑΠΟΕΛ, ταξίδεψε σε 18 διαφορετικές χώρες, σχεδόν όλες της Ευρώπης! Απο πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές πάρα πολλές! Το 2008 αρχίσανε τα ταξίδια σε: Σκόπια, Σερβία, Γερμανία. Τ0 2009 αρχίσανε τα πιό ωραία ταξίδια: Νησιά Φαρόε, δίς στην Σερβία και Δανία, όπου απο εκεί και πέρα η φόρμουλα ΑΠΟΕΛ κυλούσε σε οδόστρομα Ομίλων! Ακολούθησαν μαγικές στιγμές στην Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία (Μίρο Μίρο Μίρο!). Το 2010 συνεχίσαμε με το Europa League. Νέοι προορισμοί, νέες χώρες. Λιθουανία, Πολωνία και δίς στην Ισπανία.

Το ταξίδι αυτό δεν είχε τελειωμό!!!

Το 2011 και το 2012 τα είδαμε όλα! Ταξιδέψαμε παντού! Να το λέγαμε για αστείο; Ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα! Αλβανία, Σλοβακία, Πολωνία! Ακολουθεί η Ουκρανία, δίς στην Πορτογαλία, Ρωσσία και το τρελλό αυτό πάρτυ τελείωσε στις χώρες: Γαλλία και δίς στην Ισπανία! Πρίν λίγα χρόνια απο touring είδα το Μπερναμπέου για πρώτη φορά που ταξιδέψα Ισπανία. Απο το μυαλό μου πέρασε να ήταν ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μια μέρα. Που να ήξερα ότι ένα απο τα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα κάποα νύχτα μετά απο λίγα χρόνια! ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΓΕΙΑ! Κορυφαία στιγμή! Αξέχαστη!

Τελειώνοντας το ταξίδι με τον Ιβάν στο τιμόνι, το 2012 επισκεφτήκαμε την Σλοβακία δίς, την Νορβηγία και το Αζερμπαϊζαν.

Τελείωσε το ταξίδι της Ευρώπης…τελειώσε το ταξίδι και του Ιβάν σαν οδηγός του ΑΠΟΕΛ. Απορώ πραγματικά! Πόσοι άλλοι άραγε προπονητές ταξίδεψαν σε τόσους προορισμούς όσους ο Ιβάν;!

Like
Share
Tweet