Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα αγαθά κόποις κτώνται!

power1Βλέποντας την αστάθεια στο ποδόσφαιρο της ομάδας μας μέχρι τώρα μπορούμε να καταλάβουμε σαν οπαδοί ότι δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ εύκολο φέτος. Το ότι έχουμε πρόβλημα στην επίθεση και εδώ και καιρό ψάχνουμε το εύκολο γκόλ αλλά και τη φαντασία στο σκοράρισμα είναι γεγονός. Άντε να αντέξεις μέχρι τον Γεννάρη που θα προσπαθήσουμε ΛΟΓΙΚΑ να λύσουμε τα επιθετικά μας προβλήματα αλλά και να δούμε σε τί σημείο θα είμαστε με τους παίκτες που έχουμε…

Μετά απο το πρόσφατο ντέρμπυ που είχαμε με την ανόρθωση αν και νικήσαμε με στενό σκόρ ο κόσμος άρχισε να βλέπει την ομάδα διαφορετικά γιατί ΝΑΙ είδαμε κάτι καλύτερο στην ομάδα. Αυτό το τρίποντο ας είναι η αρχή για ένα καλύτερο ΑΠΟΕΛ.

Ο κόσμος θα ακολουθεί την ομάδα όπου και να πάει αλλά ας κρατήσουν οι παίκτες τον καλό εαυτό τους και να συνεχίσουν να προσπαθούν. Υπάρχουν πολλά σημάδια βελτίωσης και αυτό πάει για πολλούς παίκτες και δυστυχώς πάει στον Μπίδη πρώτα. Ας πάρουν παράδειγμα όλοι τους απο τον Αλωνεύτη.

Αν οι παίκτες μας δεν ιδρώσουν αν δεν δώσουν τη ψυχή και το πάθος που χρειάζεται, το πρωτάθλημα θα χαθεί. ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό εξαρτάται απο τους παίκτες και το τεχνικό τίμ. Μέχρι τώρα ο ΑΠΟΕΛίστας οπαδός είδε θετικά τον Δώνη σαν νέο προπονητή και αυτό καθυσηχάζει πολλούς απο εμάς. Παραμένουν όμως τα προβλήματα στην ομάδα  που πρέπει να λυθούν στο γήπεδο. Θα αναμένουμε γιατί είμαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και θέλουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ!

Like
Share
Tweet