Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελειώστε για να Ξεκινήσουμε

PaouloSergioΑπό ότι δείχνουν τα πράγματα μέχρι το Σάββατο 29/6 θα έχουμε ξεκαθαρίσει με το ρόστερ της ομάδας μας. Οι προσθαφαιρέσεις θα έχουν τελειώσει και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του προπονητή για να ξεκινήσουμε την δύσκολη  προετοιμασία μας με στόχο την είσοδο μας στους ομίλους. Οι ποδοσφαιριστές που θα μείνουν ή θα έρθουν στην ομάδα μας πρέπει να καταλάβουν γιατί βρίσκονται στο ΑΠΟΕΛ και πόσο βαρετή είναι αυτή η φανέλα. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολύ απαιτητικοί και πρέπει αυτό να το εμπεδώσουν. Το ΑΠΟΕΛ έχει μια μεγάλη και λαμπρή ιστορία που πρέπει να συνεχιστεί.

Ο νέος μας προπονητής, Πάουλο Σέρτζιο, πρέπει να βρει τον τρόπο σ’αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που έχει, μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό 30/7,  να κάνει όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές να γίνουν μια ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Εάν όλες αυτές οι μεταγραφές που έγιναν σε χρόνο ρεκόρ για το ΑΠΟΕΛ, μας βγουν και στο γήπεδο τότε θα είναι μάγκας. Από το πρώτο παιχνίδι μπαίνουμε στα βαθιά και πρέπει να προκριθούμε αλλιώς η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Είναι σκληρό και άδικο αυτό που λέμε για τον προπονητή μας και τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές μας, άλλα αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας, αυτά λένε. Πρέπει να μπούμε στους ομίλους για να γεμίσουν ξανά τα ταμεία της ομάδας μας, διαφορετικά θα είμαστε τον επόμενο χρόνο, στον ίδιο παρανομαστή με τις άλλες ομάδες. Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η διοίκηση πρέπει να κάνει το παν για να καταστεί η ομάδα μας ξανά πανίσχυρη. Όσοι δεν μας κάνουν πρέπει να φύγουν με οποιοδήποτε κόστος. Η παραμονή τους θα μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που να έχουν όρεξη, πάθος και φιλοδοξίες ώστε έτσι να παλέψουν σε κάθε παιχνίδι και να βγαίνουν νικητές. Τέρμα στα λάθη και στις ερασιτεχνικές προσεγγίσεις. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να σας κάνουν σοφότερους.

Εμείς οι οπαδοί πρέπει να έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι γυρίσαμε σελίδα και δεν θα μείνουμε στα παλιά και να συγκρίνουμε. Μόνο κακό μπορεί να φέρει αυτή η νοοτροπία. Πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και να τους δίνουμε δύναμη. Αυτή θα πρέπει να είναι η δουλειά μας.

Like
Share
Tweet