Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τελικά είμαστε πολύ κορόιδα

Η απόφαση της δικαστικής επιτροπής τελικά έρχεται να επιβεβαίωσει όλους όσους υποστηρίζουν ότι ζούμε σε μια Μπανανία και συνεπώς το ποδόσφαιρο μας δεν αποτελεί εξαίρεση.  Να διευκρινίσω πως η άποψη μου δεν έχει καμία σχέση με το ότι πήρε η Αελ τους τρεις βαθμούς και θα διεκδικήσει με την ομάδα μας το πρωτάθλημα.  Όπως έχουμε δει όλοι, αυτή η ομάδα σε κάθε παιχνίδι μπορεί να τρέξει μόνο για 50-60 λεπτά και μετά καταρρέει, οπόταν δεν τη θεωρώ σοβαρό συν-διεκδικητή του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα.

Εάν κατάλαβα κάλα το παιχνίδι για την ασπίδα της Κ.Ο.Π. είναι ξεχωριστή διοργάνωση που αποτελείται από ένα παιχνίδι το χρόνο. Δηλαδή οι παίκτες που παίρνουν κίτρινη κάρτα σε αυτό το παιχνίδι με τη λήξη του διαγράφετε αμέσως.  Γιατί τότε τα σαΐνια της ομοσπονδίας δεν ενημέρωσαν τα σωματεία και πέρσι η ομάδα μας, το ΑΠΟΕΛ στερήθηκε 2 παίκτες της τη στιγμή που τους είχε άμεση ανάγκη ειδικά λόγω τραυματισμών και κούρασης;

Εφόσον οι κάρτες θα διαγραφούν με το τέλος του αγώνα γιατί οι παίκτες να μην κάνουν όλοι φάουλ άφοβα;  Μπορεί με το τέλος του αγώνα να έχουμε μέχρι και 28 κάρτες αφού με το τέλος της διοργάνωσης θα σβηστούν οι κάρτες.

Μα ποιον κοροϊδεύουν επιτέλους αυτοί οι κύριοι;  Εάν θέλετε κύριοι της κοπ να δώσετε τους βαθμούς στην ΑΕΛ για να μην μείνει πίσω από την διεκδίκηση του τίτλου να βρείτε άλλο τρόπο που να μην επηρεάζει την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων  σας.

Θα σας άρεσε κύριοι της Κ.Ο.Π. εάν δείτε τον επόμενο Αύγουστο το ΑΠΟΕΛ ως πρωταθλητή να αγωνίζεται με παίκτες που δεν θα θεωρούνται βασικοί στην ασπίδα σας και μάλιστα χωρίς φιλάθλους;

Εκεί μας οδηγείτε πάντως με τις ‘μαγειρεμένες’ αποφάσεις σας.

Ποιοι θα είναι τα κορόιδα τότε;

Φίλαθλος ΑΠΟΕΛ Γ.Μ.

Like
Share
Tweet